Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gecmis olsun canım inşallah tez vakitte yine kalırsın
DHA adet olmadım eşime gelirken test aldirsam mi bilemedim senin bat ne zaman
Persembe cuma olmam lazim o aralar.. ama bugun test yaptim negatif.. evde koli var canim skldikca yapiyorum :)
Bence aldir dursun evde olmazsan yaparsin insallah cift cizgiyi gorursun..
Bu ay sadece hsgmi cekindin

Persembe cuma olmam lazim o aralar.. ama bugun test yaptim negatif.. evde koli var canim skldikca yapiyorum :)

Bı kolide bana lazım hahahaha :)
Evt sadece hsg çektirdim ilişkide bir kere olabildi tutarsa ben şok olurum

Adetine çok varmış canım olsada çıkmazdı diye düşünüyorum bnm önceki gebeliğin adet günüm 2gun geçtikten sonra çıktı idrarda

Kizlar yarin kan tahlili yaptiracagim insallah hamileyimdir inanilmaz heyecanliyim icim icime sigmiyor ve ilk defa esim bence hamilesin dedi bana cok icten bi sekilde

Kizlar yarin kan tahlili yaptiracagim insallah hamileyimdir inanilmaz heyecanliyim icim icime sigmiyor ve ilk defa esim bence hamilesin dedi bana cok icten bi sekilde

İnşallah kuzum ya bnde yarın test alıp yapicam yarın da olmazsam uyuyamıyorum valla inşallah güzel haberler ver bize hiç evde test yapmadın mi

İnşallah kuzum ya bnde yarın test alıp yapicam yarın da olmazsam uyuyamıyorum valla inşallah güzel haberler ver bize hiç evde test yapmadın mi
Yaptim canim umudumu cok kirdi ama 16 gun oldu bugun hala gelen giden yok haftasonuda istanbula gidecem gitmeden ogrenmek istiyorum. Erken gebelik testide yaptim negatif cikti bir yanim pozitif olacak kanda diyor ama bilemiyorum

Yaptim canim umudumu cok kirdi ama 16 gun oldu bugun hala gelen giden yok haftasonuda istanbula gidecem gitmeden ogrenmek istiyorum. Erken gebelik testide yaptim negatif cikti bir yanim pozitif olacak kanda diyor ama bilemiyorum

Yani asilamada gecikme olmaz diye düşünüyorum inşallah olcak bizede haber vermeyi unutma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…