Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Okumuş olduğum, yasini şerif, mülk suresi, kıyamet suresi, cuma suresi, 100 rabbi hebli minessalihin, 100 ya tammu, 100 el mubdiu, 100 el şafi, 100 elhamdülillah, 100 Suphanallah, 100 Allahü Ekber, 100 er rahman, 100 er rahim, 3 ihlas, 1 Felak, 1 nas, 1 fatiha, 1 bakara suresi evlat sahibi olmak isteyenlere hayırlı evlat, hamile olanlara sağ salim kucaklarına almaları,yeni doğum yapanlara sağ salim büyütmeleri, hasta olanlara şifa, dertli olanlara deva, borçlu olanlara eda ve bilmedigim kabul olunmasını istediğiniz her ne duanız varsa kabulü icin Amin diyen herkeze hediyemdir.Rabbim kabul etsin inşallah ❤

Amin inşallah canım :KK200:

Merhaba kızlar bugün adet tarihim ama hala bişey yok gebelik belirtilerini yaşıyorum ama 3 gün önce yani adete 2 gün kala erken gebelik testi yaptım sonuç negatif acaba umut var mı hala

Bata daha 6 gün var yani tuttuysa yumurtlamadan 9.gün oluyo oda zaten yumurtlamadan 2 gün once iliski oldu sonra yurt disindaydim degerlendiremedk ama 2 gundur belim agriyor bi yapim dedim
Ama gölge ortada demi tnin altinda degil

Bı daha tekrarla canım istersen erken gebelik testi alip

Kızlar ya bugün garip bişi oldu pazartesi bat günüm ama bugün yumurtlama zamanı gelen yumurta akı akıntısı geldi hemde baya fazla çok şaşırdım sonrasında krem gbi akıntı oldu başına gelen varmı acaba yeni mi yumurtluyorm

Kızlar ya bugün garip bişi oldu pazartesi bat günüm ama bugün yumurtlama zamanı gelen yumurta akı akıntısı geldi hemde baya fazla çok şaşırdım sonrasında krem gbi akıntı oldu başına gelen varmı acaba yeni mi yumurtluyorm
Yeni yumurtluyo olabilirsin daha önce geldimi bu ay?
2 ay önce bendede oldu adet tarihimdd 2 gün önce geldi dikkate almadim sonra 13 gün gecikmeyle adet oldum yani cok gec yumurtlamisim

Yeni yumurtluyo olabilirsin daha önce geldimi bu ay?
2 ay önce bendede oldu adet tarihimdd 2 gün önce geldi dikkate almadim sonra 13 gün gecikmeyle adet oldum yani cok gec yumurtlamisim

Degerlendirdim bende aklımda kalmasın diye rahim filmi seni geciktirmisti belki bnide geciktirmistir yarını da degerlendircem hakimzda hayirlisi artık
Bu ay çok takip ettim diyemem rahim filmi flan çekildim ilaç verdi kullandım diye çok ümitli değildim

Degerlendirdim bende aklımda kalmasın diye rahim filmi seni geciktirmisti belki bnide geciktirmistir yarını da degerlendircem hakimzda hayirlisi artık
Bu ay çok takip ettim diyemem rahim filmi flan çekildim ilaç verdi kullandım diye çok ümitli değildim
Ben rahim filmi cektirmedim henüz:)

Evet verdi bi sorun olmadigini soyledi doktoru.. bende pko var guatr var insulin var ne ararsan var :)
Sizde sorun ne

Bende pkos var hasimato hastasıyım ve sağ tüpte şişme var doktor bu ay aşılama yapicak tüpüm şişerse ameliyat olucam tüpü alcaklar ve tüp Bebek tedavisi başlıcak bu ay rahim filmi çekilince bı kendimiz denedik filmden sonra hamile kalan çok var diye ama galiba geç yumurtladim gecikcek dediğin gibi eğer gecikir de hamile kalmazsam aşılama için ıgne tedavisi başlıcak bu guatr olayı çok etkiliyor ilaçlarını aksatma canım

Bende pkos var hasimato hastasıyım ve sağ tüpte şişme var doktor bu ay aşılama yapicak tüpüm şişerse ameliyat olucam tüpü alcaklar ve tüp Bebek tedavisi başlıcak bu ay rahim filmi çekilince bı kendimiz denedik filmden sonra hamile kalan çok var diye ama galiba geç yumurtladim gecikcek dediğin gibi eğer gecikir de hamile kalmazsam aşılama için ıgne tedavisi başlıcak bu guatr olayı çok etkiliyor ilaçlarını aksatma canım
Bendekide hasimato hipotriod.. malesefki su son zamanlarda cok aksattim ..
Reklama girermi bilmiom ama instagramda bitane macun buldum ve ona taktim o kdr yorumu okudukdan sonra :) ismarlicam insallah ondanda

X