- 23 Ekim 2016
- 1.047
- 737
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #8.361
Cnm o cizgi kurumus beyaz yeri yani ikinci cizginin yeri ama pembe degil beyaz oldugu icin negatif oluyor
Aynen negatif çıktı cnm diğer test
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm o cizgi kurumus beyaz yeri yani ikinci cizginin yeri ama pembe degil beyaz oldugu icin negatif oluyor
Yok canım daha ilk denememizdi zaten, o yüzden geciktim sanırım. Vücut alışık değil korunmamaya.Rahim filmi çekildim mi bn bu ay çekildim kimisinde gecikme yapıyormuş
Yok canım daha ilk denememizdi zaten, o yüzden geciktim sanırım. Vücut alışık değil korunmamaya.
Bugun tekrarladinmikiAynen negatif çıktı cnm diğer test
Onur_hira_ela canım beklenmeyen bat 5 mart ben daha hamile kalamadım
Bugun tekrarladinmiki
Bir bucuk senelik evliyim canim lanet bi hastalik yaNE KADARLIK EVLİSİN CANIM BENDEDE AYNI SEY VAR MAALESEF PKOSUM BENDE
Hayirlisi kuzumYaptm bı test daha negatif çıktı canim
10. Ayim benimde bakalım hayırlısı canım allah kucağına sağlıkla mutlulukla almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun insallahKıyamam ☺ olur canım olur bak benim 1.5 sene sonra oldu seninde olur inşallah
Oyyyy canım benim aminnn güzel dileklerin için çok teşekkür ederim darısı da sana ve tüm isteyenlerin herkeze olsun Rabbim sizinde en kısa zamanda göbişinizi doldursun inşallah her zaman hepiniz duamdasiniz10. Ayim benimde bakalım hayırlısı canım allah kucağına sağlıkla mutlulukla almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun insallah
Allah razı olsun canım amin insallahOyyyy canım benim aminnn güzel dileklerin için çok teşekkür ederim darısı da sana ve tüm isteyenlerin herkeze olsun Rabbim sizinde en kısa zamanda göbişinizi doldursun inşallah her zaman hepiniz duamdasiniz
Bir bucuk senelik evliyim canim lanet bi hastalik ya
Amin canim insallah ben sanirim adet olacam belim cok agriyorAYNEN ÖYLE CANIM RABBİM İNŞALLAH BATTA O GÜZEL DUYGUYU TEKRAR YASAMAYI NASİP EDER YORULDUM
NE ZAMN CANIM BAT TARİHİN YAKLASTIMI BENİMKİ EGER OLURSA 12 MART AMA SANMIYORUM GERÇİ BU AY SOĞAN KÜRÜ YAPTIM AMA BAKALIM İNŞALLAH OLMAM İNŞALLAH OLMAZSIN SENDEAmin canim insallah ben sanirim adet olacam belim cok agriyor
Benim bat yarin ama simdi kanla karisik kahverengi sulu bi akintim var test yaptimNE ZAMN CANIM BAT TARİHİN YAKLASTIMI BENİMKİ EGER OLURSA 12 MART AMA SANMIYORUM GERÇİ BU AY SOĞAN KÜRÜ YAPTIM AMA BAKALIM İNŞALLAH OLMAM İNŞALLAH OLMAZSIN SENDE
Kizlar ben hic bisey anlamadim bu isten adetmi oluyorum yoksa yerlesiyormu