- 23 Ekim 2016
- 1.047
- 737
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #8.301
Bendekide hasimato hipotriod.. malesefki su son zamanlarda cok aksattim ..
Reklama girermi bilmiom ama instagramda bitane macun buldum ve ona taktim o kdr yorumu okudukdan sonra :) ismarlicam insallah ondanda
Sen suanda tam tedavi gördüğün icin kullanma evet ama benim doktor klomen yazip yazip eve yolluyo o yüzden biseyler yapmam gerekio.Valla bitkisel tedaviler bizim için sakat bende düşündüm endokrin doktoruna sordum bana tavsiye etmedi bu tarz alternatif tıbbi ama kesinlikle ilacını asla aksatma bnm şuan TSH değerim normal tüp Bebek için gittiğim doktorda bu değeri bozma bizim için çok önemli dedi çok etkiliyor canım malesef
Sen suanda tam tedavi gördüğün icin kullanma evet ama benim doktor klomen yazip yazip eve yolluyo o yüzden biseyler yapmam gerekio.
Su var hasimato her besini kabul etmio onlara tabiki dikkat ediyorum
Biz ugrasiyoruz Rabbimde yüzümüze güler insallah
Valla bilmiyorum doktorlari anlamiorum bastan saliyorlar bunun hesabını nasil vercekler merak ediyorumKlomeni de çok fazla kullanmak iyi değilmiş 6aydan fazla kullanmamak gerekiyor demişti bna kadın doğumda ki Dr kanser olursun dedi kanser olmadım ama hasimato çıktı birden bire onunla mi alakalı bilmiyorum başka Dr verince kullandım onu kullandıktan sonra trioidlerim iltihaplandi sonra hasimato ya cevirdi
Valla bilmiyorum doktorlari anlamiorum bastan saliyorlar bunun hesabını nasil vercekler merak ediyorum
Özelede gittim ayni devlette.. suan devletteyimÖzele mi gidiyorsun devlete mi
Özelede gittim ayni devlette.. suan devletteyim
Daha tedaviye yeni basladim sayilir.. 2 bucuk yildir evliyim 2 senedir olmadi bi gecen sene ocakta dis gebelik oldu yine olmadiDevletteki doktorlar daha iyi canım en azından tecrübeliler evleneli ne kadar oldu bi tüp Bebek bölümünden doktorla görüşebiliyor musun
Daha tedaviye yeni basladim sayilir.. 2 bucuk yildir evliyim 2 senedir olmadi bi gecen sene ocakta dis gebelik oldu yine olmadi
Yok saddce klomen simdilik yumurtam kendi catliyor cunkuHayırlısı o zaman devlette zaten 4senelik evlilikte tüp Bebek hakkı veriyor ama aşılama flan denemediler mi canim
Yok saddce klomen simdilik yumurtam kendi catliyor cunku
Insallah cnm.. sende durum nedirOh masallah o zaman yakına güzel haberlerini alırız inşallah
Insallah cnm.. sende durum nedir
Insallah vardir.. hic test yapmadinmiYarın bat günüm bakicaz bakalım neler olcak
Insallah vardir.. hic test yapmadinmi
Kizlar bende hamileyim artik rabbim en kisa zamanda bekleyen herkeze nasip etsin medine bana da emoji koysana be bende bebisle geldim sonunda 1 yillik cabam cok sukur mucizeyle sonuclandi gozlerime inanamadim 2 test yaptim sonra kan verdim 1003 cikti ilk degerim insallah saglikli ve hayirli bir evlat olur
Hic hamile kalabildinmiYok yapmadım 4senedir tecrübeliyim artık erken yapmıyorum :)) şimdide bel ağrısı ve sol kasıkta ağrı başladı yarın olcam kesin
Hic hamile kalabildinmi
Hic hamile kalabildinmi