Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bendekide hasimato hipotriod.. malesefki su son zamanlarda cok aksattim ..
Reklama girermi bilmiom ama instagramda bitane macun buldum ve ona taktim o kdr yorumu okudukdan sonra :) ismarlicam insallah ondanda

Valla bitkisel tedaviler bizim için sakat bende düşündüm endokrin doktoruna sordum bana tavsiye etmedi bu tarz alternatif tıbbi ama kesinlikle ilacını asla aksatma bnm şuan TSH değerim normal tüp Bebek için gittiğim doktorda bu değeri bozma bizim için çok önemli dedi çok etkiliyor canım malesef

Sen suanda tam tedavi gördüğün icin kullanma evet ama benim doktor klomen yazip yazip eve yolluyo o yüzden biseyler yapmam gerekio.
Su var hasimato her besini kabul etmio onlara tabiki dikkat ediyorum
Biz ugrasiyoruz Rabbimde yüzümüze güler insallah

Klomeni de çok fazla kullanmak iyi değilmiş 6aydan fazla kullanmamak gerekiyor demişti bna kadın doğumda ki Dr kanser olursun dedi kanser olmadım ama hasimato çıktı birden bire onunla mi alakalı bilmiyorum başka Dr verince kullandım onu kullandıktan sonra trioidlerim iltihaplandi sonra hasimato ya cevirdi

Valla bilmiyorum doktorlari anlamiorum bastan saliyorlar bunun hesabını nasil vercekler merak ediyorum

Kizlar bende hamileyim artik rabbim en kisa zamanda bekleyen herkeze nasip etsin medine bana da emoji koysana be bende bebisle geldim sonunda 1 yillik cabam cok sukur mucizeyle sonuclandi gozlerime inanamadim 2 test yaptim sonra kan verdim 1003 cikti ilk degerim insallah saglikli ve hayirli bir evlat olur

Eklentiler

• IMG-20180218-WA0011.jpeg
    43,1 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG-20180218-WA0019.jpeg
    17,7 KB · Görüntüleme: 50

Maşallah sübhanallah inşallah bnada nasip olur haber vermek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…