- 12 Şubat 2017
- 1.124
- 741
- 29
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #8.341
Negatif cikti canim olmadi yaniAy heycan basmıştr smdi seni
Negatif cikti canim olmadi yani
Doktorumla konustukta 1 hafta daha bekle gec dollenme olabilir dedi biraz daha rahatladim ben kendimi hamile gibi hissediyorum ama yaniliyorda olabilirimOlsun bitanem üzülme biz belliki birlikte hamile kalcaz bı DHA ki ay da biz pozitif dicez inşallah bnmde idrar testi yaptm negatif adet olmayı bekliyorum o da olmadı bı türlü
Doktorumla konustukta 1 hafta daha bekle gec dollenme olabilir dedi biraz daha rahatladim ben kendimi hamile gibi hissediyorum ama yaniliyorda olabilirim
Gercektenmi ya insallah olur kuzum ne diyeyimAllah'tan ümit kesilmez bnm ilk gebeligimde regli günü yerleşmişti
Gercektenmi ya insallah olur kuzum ne diyeyim
Üzülmüyorum vallahi ilk duydugumda cok zoruma gitti ama daha once oldugu gibi kendimi paralamadim kuzum pozitif olacagina inaniyorum bilmiyorumGerçekten hatta adet günü yaptm negatif çıktı 2gun sonra pozitif oldu senin adet gelmedi DHA inşallah hamilesindir üzülme ama
Üzülmüyorum vallahi ilk duydugumda cok zoruma gitti ama daha once oldugu gibi kendimi paralamadim kuzum pozitif olacagina inaniyorum bilmiyorum
İnsallah kuzum insallah icimde hep pozitif dusuncesi var nazlaniyor kendini belli etmiyor benceOlcak inşallah bnde öyle hissediyorum senin icin
İnsallah kuzum insallah icimde hep pozitif dusuncesi var nazlaniyor kendini belli etmiyor bence
Ben göremedim cnmbaksana ya testim böyle sence ümitleniyim mi
Aynen canim fazla silik bisey gordum gibi ama bilemedimAcayip silik
Canım çizgi çok belli ama rengi yok. İlk kez böyle bir test görüyorum.baksana ya testim böyle sence ümitleniyim mi
NE KADARLIK EVLİSİN CANIM BENDEDE AYNI SEY VAR MAALESEF PKOSUM BENDEAyni dertteyiz desene canim bendede pko var bu ay aşılama yaptirdim insallah tutar. Klomen kullanip hemen hamile kalanda var kalamayanda var onun icin net bisey soyleyemicem ama sen umudunu yitirme calismalari ihmal etme insallah hemen hamis haberini verirsin
Aynen canim fazla silik bisey gordum gibi ama bilemedim
Canım çizgi çok belli ama rengi yok. İlk kez böyle bir test görüyorum.
Hayırlısı olsun canım. Allah en hayırlı zamanda sağlıklı bir bebek nasîb etsin.Hahaha enteresan şeyler hep beni bulur zaten bnide ikileme düşürdü adetimde gelmedi bı türlü yaptım bu test daha negatif en azından icim rahatladi
Cnm o cizgi kurumus beyaz yeri yani ikinci cizginin yeri ama pembe degil beyaz oldugu icin negatif oluyorAcayip silik
Hayırlısı olsun canım. Allah en hayırlı zamanda sağlıklı bir bebek nasîb etsin.
Ben 10 gün gecikmiştim bugün 11. Günde hasta oldum.