- 21 Mart 2017
- 990
- 578
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #8.321
Bende ocakta 2017 dis gebelik gecirdimSen cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende ocakta 2017 dis gebelik gecirdimSen cnm
Bende ocakta 2017 dis gebelik gecirdim
Persembe cuma olmam lazim o aralar.. ama bugun test yaptim negatif.. evde koli var canim skldikca yapiyorum :)Gecmis olsun canım inşallah tez vakitte yine kalırsın
DHA adet olmadım eşime gelirken test aldirsam mi bilemedim senin bat ne zaman
Persembe cuma olmam lazim o aralar.. ama bugun test yaptim negatif.. evde koli var canim skldikca yapiyorum :)
Bence aldir dursun evde olmazsan yaparsin insallah cift cizgiyi gorursun..
Bu ay sadece hsgmi cekindin
Persembe cuma olmam lazim o aralar.. ama bugun test yaptim negatif.. evde koli var canim skldikca yapiyorum :)
Bence aldir dursun evde olmazsan yaparsin insallah cift cizgiyi gorursun..
Bu ay sadece hsgmi cekindin
Bu ay yurt disindaydim o yuzden bizdede yumurtlamadan 2 gün once oldu yani tutarsa bende sasiririm yumurtlamadan 12 gün gectigi icin olsa silikde olsa cikardi buyuk ihtimalleAdetine çok varmış canım olsada çıkmazdı diye düşünüyorum bnm önceki gebeliğin adet günüm 2gun geçtikten sonra çıktı idrarda
Kizlar yarin kan tahlili yaptiracagim insallah hamileyimdir inanilmaz heyecanliyim icim icime sigmiyor ve ilk defa esim bence hamilesin dedi bana cok icten bi sekilde
Yaptim canim umudumu cok kirdi ama 16 gun oldu bugun hala gelen giden yok haftasonuda istanbula gidecem gitmeden ogrenmek istiyorum. Erken gebelik testide yaptim negatif cikti bir yanim pozitif olacak kanda diyor ama bilemiyorumİnşallah kuzum ya bnde yarın test alıp yapicam yarın da olmazsam uyuyamıyorum valla inşallah güzel haberler ver bize hiç evde test yapmadın mi
Yaptim canim umudumu cok kirdi ama 16 gun oldu bugun hala gelen giden yok haftasonuda istanbula gidecem gitmeden ogrenmek istiyorum. Erken gebelik testide yaptim negatif cikti bir yanim pozitif olacak kanda diyor ama bilemiyorum
Normal adet tarihime 3 gun var ama yumurtam bu ay erken buyudu catladi cikar bence kanda kuzum dua et insallah guzel haberler verecegime inaniyorum tabiki hemen yazacagim buraya :)Yani asilamada gecikme olmaz diye düşünüyorum inşallah olcak bizede haber vermeyi unutma :)
Normal adet tarihime 3 gun var ama yumurtam bu ay erken buyudu catladi cikar bence kanda kuzum dua et insallah guzel haberler verecegime inaniyorum tabiki hemen yazacagim buraya :)
Normal adet tarihime 3 gun var ama yumurtam bu ay erken buyudu catladi cikar bence kanda kuzum dua et insallah guzel haberler verecegime inaniyorum tabiki hemen yazacagim buraya :)
Bende merak ediyorum naptin cnmNormal adet tarihime 3 gun var ama yumurtam bu ay erken buyudu catladi cikar bence kanda kuzum dua et insallah guzel haberler verecegime inaniyorum tabiki hemen yazacagim buraya :)
Eltim dogum yapti canim onun yanindayiz daha yaptiramadimNaptın canım ?
Eltim dogum yapti canim onun yanindayiz daha yaptiramadim
Kan verdim ama gidip sonucu alamiyorum yaHazır hastanedeyken yaptır bari
Protokol nr varsa inetten bakabilirsinKan verdim ama gidip sonucu alamiyorum ya
Kan verdim ama gidip sonucu alamiyorum ya