Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Okuduğum yasin-i şerif, mülk suresi, nebe suresi,cuma suresi, kıyamet suresi, inşirah suresi,100 rabbi hebli minessalihin, 100 ya şaafi,100 el mubdiu,100 Allahü Ekber,100 Suphanallah, 100 elhamdülillah, 3 ihlas, 1 fatiha,1 Felak, 1 nas,1 bakara suresi evlat sahibi olmak isteyenlere hayırlı evlat,hamile olanlara sağ salim kucaklarına almaları,yeni doğum yapanlara sağ salim büyütmeleri,hasta olanlara şifa,dertli olanlara deva,borçlu olanlara eda ve bilmedigim kabul olunmasını istediğiniz her ne duanız varsa kabulü icin üzerine alıp Amin diyen herkeze hediyemdir.Rabbim kabul eder inşallah hayırlı cumalar ❤

Amin kuzum Allah kabul etsin

Allah kabul etsin canim

Çok sıkıntılı bir anımda öylesine bebiş gelen varmı diye bakayım dedim ve bu duaya denk geldim. Tüm bebek isteyenler, iki çocuğum ve eşimle biran önce selamete çıkmak için yürekten amin diyorum. Bu sıkıntıları atlatmaya o kadar ihtiyacım varki

Amin canım allah kabul etsin

Canm benm bat à 10 gün kaldı pek umudum yok bu aydan ama işte bat 30 ocak

Inşaallah canim Allah gönlüne göre versin inşallah akintindan anlayabilirsin aslında yok mu akintin falan

Birgün buraya bende hamileyim yazabilecekmiyim acaba o 2 yıldır yaptığım tek çizgili testler birgün kıpkırmızı çift çizgiye donusecekmi birgün gelip midem bulanacakmi şükür allahım bulantilsrimada hslsizligimede diyecekmiyim

Canim o günler gelir artık insallah üzülme Allah biliyor zamanıni seni o kadar iyi anlıyorum ki beklemenin ne olduğunu cok iyi biliriz takmamak da lazım am a söylemekle olmuyor ben ne zaman ki tamam artık dusunmicem dedim o ay halile kaldım stres yok etkiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…