- 22 Aralık 2017
- 217
- 107
- 31
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #7.861
Hadi bakalım 3 kişi olduk sen bir gün fazla bekleyelim beraber neler olacak acaba hayırlısı olur insallahBat 30 Ocak mı hafi hayırlısı benimde 31 Ocak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bakalım 3 kişi olduk sen bir gün fazla bekleyelim beraber neler olacak acaba hayırlısı olur insallahBat 30 Ocak mı hafi hayırlısı benimde 31 Ocak
Evet cnm 30 ocak inşallahBat 30 Ocak mı hafi hayırlısı benimde 31 Ocak
Bende 2 senedir bekliyorumyarin sabah vericem kizlar insallah hayirli sonuclar alirim hala tedieginim cunku iki senedir hep bir ameliyat tedavi insallah yuzu gulenlerden olurum, oluruz
ucumuzun birbirine çok yakınBat 30 Ocak mı hafi hayırlısı benimde 31 Ocak
Aynen bekleyelim görelimUcu
ucumuzun birbirine çok yakın
Seninki kaç ocak canmUcu
ucumuzun birbirine çok yakın
Ay hic sorma canim vallani kafayi yedigimi dusunuyorum artikKızlar kaç gündür kasık sancısı çekiyorum artık cidden huzursuzlanmaya başladım idrar testi ve ultrasonda birşey çıkmadı hepsi temiz. Yumurtlama günüm desem 1 hafta boyunca kasık ağrısı mı olur?
Mideme de vuruyor doğru düzgün bişey yiyemiyorum bulanıyor. Ne bitmez çilemiz varmış yauuuuu
30 ocakSeninki kaç ocak canm
Ayniyiz senle30 ocak
evet ay heyecan yaptım ya.Ayniyiz senle
Bende valla zaman geçtikçe gün yaklaştıkça dahada artıyor heuecanimevet ay heyecan yaptım ya.
Kızlar yumurtlmadan sonra kacıncı gununuz bende bat tarıhım bılmıyorum buay 25 28 arası beklıcem artıkKonuşanlar konuşsun önemi yok takma ikimizde 30u beklicez bakalım neler olacak
Canim benim 4 günüm geçeli bugün siliklesmismi diye bakarken tekrar koyu çıktı hatta ikinci çizgi daha da koyulasmis bisey anlayamadım yaniKızlar yumurtlmadan sonra kacıncı gununuz bende bat tarıhım bılmıyorum buay 25 28 arası beklıcem artık
Ana tekrarmı yumurtluosun yoksa atsana sırayşa yan yana testlerınıCanim benim 4 günüm geçeli bugün siliklesmismi diye bakarken tekrar koyu çıktı hatta ikinci çizgi daha da koyulasmis bisey anlayamadım yani