- 22 Aralık 2017
- 217
- 107
- 31
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #7.841
Tamam işte yumurtlama belirtileri bunlar iyi degerlendir hatta benim de salı günü çatladı am a 2 gündür kahverengi leke geliyo catladigindan olsa gerek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte aslında bende ilk gebeligjm tedavile oldu ama bunu 2 yıldır korunmama rağmen 3 kerede tedavi olmama rağmen rahimfilminé rağmen olmadı ama hiç isyan etmedim çok üzüldüm hatta kahriloldugum ağladığım günler çok ama hiç isyan etmedim evet ben şuanda anneyim evladım Avr ama ister 1 tane oldun ister 10 tane annelik başka birheyecan ve insan istiyor tekrar o duyguları tatmayiCanim o günler gelir artık insallah üzülme Allah biliyor zamanıni seni o kadar iyi anlıyorum ki beklemenin ne olduğunu cok iyi biliriz takmamak da lazım am a söylemekle olmuyor ben ne zaman ki tamam artık dusunmicem dedim o ay halile kaldım stres yok etkiliyor
İnşallah öyledir değerlendiriyorum geç yumurtlasam bile beklerim yeterki gelsin bebeğimTamam işte yumurtlama belirtileri bunlar iyi degerlendir hatta benim de salı günü çatladı am a 2 gündür kahverengi leke geliyo catladigindan olsa gerek
Tabi ki öyle anneyiz diye çocuk ister olur ister olmaz diyenler var bi tane var zaten diyen de var am a dediğin gibi hepsi farklı duygular Allahım isteyen herkese nasip etsin insallahİşte aslında bende ilk gebeligjm tedavile oldu ama bunu 2 yıldır korunmama rağmen 3 kerede tedavi olmama rağmen rahimfilminé rağmen olmadı ama hiç isyan etmedim çok üzüldüm hatta kahriloldugum ağladığım günler çok ama hiç isyan etmedim evet ben şuanda anneyim evladım Avr ama ister 1 tane oldun ister 10 tane annelik başka birheyecan ve insan istiyor tekrar o duyguları tatmayi
Çok kızıyorum şu 1 tane var yada 2 tane var napcan sen çocuğu diyenlere ne demek napcan çocuk sevilmezmiTabi ki öyle anneyiz diye çocuk ister olur ister olmaz diyenler var bi tane var zaten diyen de var am a dediğin gibi hepsi farklı duygular Allahım isteyen herkese nasip etsin insallah
Pas gecmiyorm ama alıştım negatiflere yine ayın sonu gelicek ben heyana belirtileri izlicem yarı belirtiler hamile olduğumu göstermek ben heycan yapıcam test alıcam yapıcam hopppp kocaman negatif silik cizgi bile yok iki saat gözlerim bozulcak 2. Çizgiyi aricaminşallah canim 2 günde bir degerlendir
Ayy beni anlattın ben de öyleyim malesef am a iyi bisey yapmıyoruz bakalım bi zamanımız gelsin geçsin sabır sabır dicez diyecek başka bişey yokPas gecmiyorm ama alıştım negatiflere yine ayın sonu gelicek ben heyana belirtileri izlicem yarı belirtiler hamile olduğumu göstermek ben heycan yapıcam test alıcam yapıcam hopppp kocaman negatif silik cizgi bile yok iki saat gözlerim bozulcak 2. Çizgiyi aricam
Konuşanlar konuşsun önemi yok takma ikimizde 30u beklicez bakalım neler olacakÇok kızıyorum şu 1 tane var yada 2 tane var napcan sen çocuğu diyenlere ne demek napcan çocuk sevilmezmi
Aynen sabır bakalım ne olcakAyy beni anlattın ben de öyleyim malesef am a iyi bisey yapmıyoruz bakalım bi zamanımız gelsin geçsin sabır sabır dicez diyecek başka bişey yok
Aynen inşallah çift çift güzel haber veririz birbirimjzeKonuşanlar konuşsun önemi yok takma ikimizde 30u beklicez bakalım neler olacak
Inşallah canim benim ❤Aynen inşallah çift çift güzel haber veririz birbirimjze
Evet canim tebrik ederim silikte olsa hamiş sayılırsın gözün aydın cok sevindimmeraba kizlar. adetime 4, 5 gun var birazonce test yaptim ilk idrarim degil ama dayanamadim. var mi sizce biseyler? yarin beta baktiriyim mi?
Resmen ben burdayım diyor maşallah hemen kan ver bence hayırlı olsun cnmmeraba kizlar. adetime 4, 5 gun var birazonce test yaptim ilk idrarim degil ama dayanamadim. var mi sizce biseyler? yarin beta baktiriyim mi?
Amin insallahyarin sabah vericem kizlar insallah hayirli sonuclar alirim hala tedieginim cunku iki senedir hep bir ameliyat tedavi insallah yuzu gulenlerden olurum, oluruz
meraba kizlar. adetime 4, 5 gun var birazonce test yaptim ilk idrarim degil ama dayanamadim. var mi sizce biseyler? yarin beta baktiriyim mi?
Ayy maşallah evet ikinci çizgi silik. Bence hamilesinuz
Bat 30 Ocak mı hafi hayırlısı benimde 31 OcakAynen inşallah çift çift güzel haber veririz birbirimjze