Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim o günler gelir artık insallah üzülme Allah biliyor zamanıni seni o kadar iyi anlıyorum ki beklemenin ne olduğunu cok iyi biliriz takmamak da lazım am a söylemekle olmuyor ben ne zaman ki tamam artık dusunmicem dedim o ay halile kaldım stres yok etkiliyor
İşte aslında bende ilk gebeligjm tedavile oldu ama bunu 2 yıldır korunmama rağmen 3 kerede tedavi olmama rağmen rahimfilminé rağmen olmadı ama hiç isyan etmedim çok üzüldüm hatta kahriloldugum ağladığım günler çok ama hiç isyan etmedim evet ben şuanda anneyim evladım Avr ama ister 1 tane oldun ister 10 tane annelik başka birheyecan ve insan istiyor tekrar o duyguları tatmayi

İşte aslında bende ilk gebeligjm tedavile oldu ama bunu 2 yıldır korunmama rağmen 3 kerede tedavi olmama rağmen rahimfilminé rağmen olmadı ama hiç isyan etmedim çok üzüldüm hatta kahriloldugum ağladığım günler çok ama hiç isyan etmedim evet ben şuanda anneyim evladım Avr ama ister 1 tane oldun ister 10 tane annelik başka birheyecan ve insan istiyor tekrar o duyguları tatmayi
Tabi ki öyle anneyiz diye çocuk ister olur ister olmaz diyenler var bi tane var zaten diyen de var am a dediğin gibi hepsi farklı duygular Allahım isteyen herkese nasip etsin insallah

Pas gecmiyorm ama alıştım negatiflere yine ayın sonu gelicek ben heyana belirtileri izlicem yarı belirtiler hamile olduğumu göstermek ben heycan yapıcam test alıcam yapıcam hopppp kocaman negatif silik cizgi bile yok iki saat gözlerim bozulcak 2. Çizgiyi aricam
Ayy beni anlattın ben de öyleyim malesef am a iyi bisey yapmıyoruz bakalım bi zamanımız gelsin geçsin sabır sabır dicez diyecek başka bişey yok

meraba kizlar. adetime 4, 5 gun var birazonce test yaptim ilk idrarim degil ama dayanamadim. var mi sizce biseyler? yarin beta baktiriyim mi?

Eklentiler

• IMG-20180119-WA0008.jpg
    IMG-20180119-WA0008.jpg
    10,9 KB · Görüntüleme: 49
X