- 19 Haziran 2017
- 2.419
- 3.610
- 27
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #7.141
Çok teşekkür ederim canım bat 15 Aralık ti ama geç yumutladim o yüzden pazar günüCnmm gözun aydin cok sevindim senin adina ...bat kacti senin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim canım bat 15 Aralık ti ama geç yumutladim o yüzden pazar günüCnmm gözun aydin cok sevindim senin adina ...bat kacti senin
Kuzum benim adetim gecikti ama test yaptim negatif cikti iki gundur goguslerime dokununca aciyor bugunde kasiklarimdan bacagima bi agri vuruyor ama cok degil belki adet olurum diyede beklemedeyim dua et lutfen sen simdi hamissin senin dualarin kabul olurBitanem sol bacağımda çok ağrı oluyordu bazen yürüyemiyordum.hafif mide bulantısı vardı iştah kapanması.Karnmda siskinlik,göğüs uçlarında ağrı vardı ama bastırınca oluyordu.Yüzümde sivilce hâlâ da var zaten bide sol tarafımda kasık ağrım oluyor haa bide gaz ve idrarda yanma
Ederim tabi bitanem rabbim gönlündekini versin inşallah her zaman hep duamdasiniz sadece sizler değil tüm anne isteyenlere hep dua ediyorumKuzum benim adetim gecikti ama test yaptim negatif cikti iki gundur goguslerime dokununca aciyor bugunde kasiklarimdan bacagima bi agri vuruyor ama cok degil belki adet olurum diyede beklemedeyim dua et lutfen sen simdi hamissin senin dualarin kabul olur
Cnm kacinci gun yumurtladin ama erken ögrenmissin dmeekki daha oncede tuttu yoksa cikmazdiÇok teşekkür ederim canım bat 15 Aralık ti ama geç yumutladim o yüzden pazar günü
Tesekkur ederim kuzum benimEderim tabi bitanem rabbim gönlündekini versin inşallah her zaman hep duamdasiniz sadece sizler değil tüm anne isteyenlere hep dua ediyorum
17.gün yumurtlama oldu 19.gün çatladı ben 2 gebelik geçirdim 2 sinde de adet gecikince öğrendim bunu daha 5 gün varken öğrendim çok şükür bende çok şaşkınım demekki önce tutmusCnm kacinci gun yumurtladin ama erken ögrenmissin dmeekki daha oncede tuttu yoksa cikmazdi
Rica ederim meleğimTesekkur ederim kuzum benim
Kızlar bunlar benim 2 gün arayla yaptığım testler çok korkuyorum inşallah yeterli bi şekilde artmistir degerim sizce koyulasma olmuş mu yoksa ben öyle istediğim için mi öyle görüyorum? Eki Görüntüle 2079471 Eki Görüntüle 2079472
Ustteki eski ve ıkiside aynı markaHangisi eski bı de aynı marka testler mi
Ustteki eski ve ıkiside aynı marka
Sağol aşkım allah razı olsun bide bu 1 gün arayla yaptığım test mis 2 gün değil hesapladım da o zaman yükselmiş demekki çok şükür bugün rahat uyuyabilicemO zmn koyulaşmış ama kendini böyle kurma bak çok şükür kavustun Allah kucağına almayı da nasip etsin aksini düşünmek için bı sebep yok bitanem
Sağol aşkım allah razı olsun bide bu 1 gün arayla yaptığım test mis 2 gün değil hesapladım da o zaman yükselmiş demekki çok şükür bugün rahat uyuyabilicem
Sen testi tekrarlamadinmi cnmCnm kacinci gun yumurtladin ama erken ögrenmissin dmeekki daha oncede tuttu yoksa cikmazdi
Sen testi tekrarlamadnmi canimKuzum benim adetim gecikti ama test yaptim negatif cikti iki gundur goguslerime dokununca aciyor bugunde kasiklarimdan bacagima bi agri vuruyor ama cok degil belki adet olurum diyede beklemedeyim dua et lutfen sen simdi hamissin senin dualarin kabul olur
İnşallah canım rabbim izin verirse büyütecem ve inşallah sizlerde bize katilaksiniz beraber buyutucegiz bebişlerimizi ❤❤Ay kuzum melekler gbi uyu tabiki için rahat bebişim büyüt bitanem
İnşallah canım rabbim izin verirse büyütecem ve inşallah sizlerde bize katilaksiniz beraber buyutucegiz bebişlerimizi ❤❤
AMİN. Allah kabul etsin canımArkadaşlar okuduğum yasin-i şerif,10 salatı tefriciye
100=ya evvel
100=El mubdiu
100=Elhamdülillah
100=Suphanallah
100=Allahu Ekber "her ne niyeti varsa kabulü icin Amin yazıp alanlara hediyemdir dualarınız kabul olsun inşallah ☺
Amin canımAMİN. Allah kabul etsin canım