Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bitanem sol bacağımda çok ağrı oluyordu bazen yürüyemiyordum.hafif mide bulantısı vardı iştah kapanması.Karnmda siskinlik,göğüs uçlarında ağrı vardı ama bastırınca oluyordu.Yüzümde sivilce hâlâ da var zaten bide sol tarafımda kasık ağrım oluyor haa bide gaz ve idrarda yanma
Kuzum benim adetim gecikti ama test yaptim negatif cikti iki gundur goguslerime dokununca aciyor bugunde kasiklarimdan bacagima bi agri vuruyor ama cok degil belki adet olurum diyede beklemedeyim dua et lutfen sen simdi hamissin senin dualarin kabul olur

Kuzum benim adetim gecikti ama test yaptim negatif cikti iki gundur goguslerime dokununca aciyor bugunde kasiklarimdan bacagima bi agri vuruyor ama cok degil belki adet olurum diyede beklemedeyim dua et lutfen sen simdi hamissin senin dualarin kabul olur
Ederim tabi bitanem rabbim gönlündekini versin inşallah her zaman hep duamdasiniz sadece sizler değil tüm anne isteyenlere hep dua ediyorum

Cnm kacinci gun yumurtladin ama erken ögrenmissin dmeekki daha oncede tuttu yoksa cikmazdi
17.gün yumurtlama oldu 19.gün çatladı ben 2 gebelik geçirdim 2 sinde de adet gecikince öğrendim bunu daha 5 gün varken öğrendim çok şükür bende çok şaşkınım demekki önce tutmus

Kızlar bunlar benim 2 gün arayla yaptığım testler çok korkuyorum inşallah yeterli bi şekilde artmistir degerim sizce koyulasma olmuş mu yoksa ben öyle istediğim için mi öyle görüyorum? 20171214_215014.jpg 20171214_211312.jpg

O zmn koyulaşmış ama kendini böyle kurma bak çok şükür kavustun Allah kucağına almayı da nasip etsin aksini düşünmek için bı sebep yok bitanem
Sağol aşkım allah razı olsun bide bu 1 gün arayla yaptığım test mis 2 gün değil hesapladım da o zaman yükselmiş demekki çok şükür bugün rahat uyuyabilicem

Sen testi tekrarlamadnmi canim

RanaZ33 RanaZ33 pardon cnm tugceye yazcakdim yanlislikla sana yazdim

Arkadaşlar okuduğum yasin-i şerif,10 salatı tefriciye
100=ya evvel
100=El mubdiu
100=Elhamdülillah
100=Suphanallah
100=Allahu Ekber "her ne niyeti varsa kabulü icin Amin yazıp alanlara hediyemdir dualarınız kabul olsun inşallah ☺

X