- 5 Aralık 2017
- 324
- 184
- 35
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #7.161
Benim ilk hamileligimde kasikalrim çok ağrısı ilk hafta da ama hiç bir zaman adet sancısı çekmemiştim ben hamile olduğumu öyle anlamıştım olabilirsin belki hamilesindirKuzum benim adetim gecikti ama test yaptim negatif cikti iki gundur goguslerime dokununca aciyor bugunde kasiklarimdan bacagima bi agri vuruyor ama cok degil belki adet olurum diyede beklemedeyim dua et lutfen sen simdi hamissin senin dualarin kabul olur
Arkadaşlar okuduğum yasin-i şerif,10 salatı tefriciye
100=ya evvel
100=El mubdiu
100=Elhamdülillah
100=Suphanallah
100=Allahu Ekber "her ne niyeti varsa kabulü icin Amin yazıp alanlara hediyemdir dualarınız kabul olsun inşallah ☺
Dilerim şu mübarek günde rabbim hiç ummadığın anda sana mucizeni gönderirSelam kizlar.
Tabikide Negatif zaten hic beklemiyodum benim hamile kalabilmemi. Allah herşeyin hayirlisini versin..
2 gündür geciktim kasiklarimda sislik vardi dünden beri oda yok sadece seffaf akintim var baskada bisi yok sökülmeyi bekliyorum..
Selam kizlar.
Tabikide Negatif zaten hic beklemiyodum benim hamile kalabilmemi. Allah herşeyin hayirlisini versin..
2 gündür geciktim kasiklarimda sislik vardi dünden beri oda yok sadece seffaf akintim var baskada bisi yok sökülmeyi bekliyorum..
Insallah kuzum insallah Rabbim senin yavrunuda sana bagislasin..Dilerim şu mübarek günde rabbim hiç ummadığın anda sana mucizeni gönderir
Pko hastasiyim cocuk istedikden tam bir yil sonra ümidimi kestigimde hamile kaldim dis gebelikti simdi onun uzerinden yine nerdeyse 1 sene gecti yani 2 senedir bekliyorum cok zor Allah yardimcimiz olsun adet olayim klomena baslicam insallahilk hamileligim sürpriz oldu bunda bekliyorum ya gerçekten beklemek çok zormuş Allah yardımcımız olsun olur canım inşallah bı sorunun yoksa ben evlilikten 5ay sonra hamile kalmıştım ilk bebegime
AminnInsallah kuzum insallah Rabbim senin yavrunuda sana bagislasin..
Canim belimde agriyor geceden beri belki hastalanirim test yaptim iki tane negatif cikti odaBenim ilk hamileligimde kasikalrim çok ağrısı ilk hafta da ama hiç bir zaman adet sancısı çekmemiştim ben hamile olduğumu öyle anlamıştım olabilirsin belki hamilesindir
Bugun iki ayri testle yaptim negatif cikti kuzum
Selam kizlar.
Canım ya masallah çok sevindim sağlıkla sihhayle ilerlesin kucağına aldığın günleri de görürsn insallahhEdiyorum bitanem hepiniz duamdasiniz sizde bana dua edin 2 düşük yaptım bu sefer sağlıkla tutunsun bebeğim
Canım bi gölge görünüyo ama emin olamadım günün geçti miKizlar bi bakin varmi ya
İnşallah canım inşallah teşekkür ederim güzel dileklerin için rabbim seninde sağ salim kucağına almayı nasip etsin bize dua etde bebisimin değerleri kat kat artmış olsun bana tutunsunCanım ya masallah çok sevindim sağlıkla sihhayle ilerlesin kucağına aldığın günleri de görürsn insallahh
Tuğçe evet bi gölge görünüyor sabah idrarinla farklı bi marka test ile bi daha yap inşallah hamis haberini verirsinKizlar bi bakin varmi ya
Gecti canim ama pazartesiye kadar bekleyeyim diyorum kan icinCanım bi gölge görünüyo ama emin olamadım günün geçti mi
Ay hadi insallah kuzumTuğçe evet bi gölge görünüyor sabah idrarinla farklı bi marka test ile bi daha yap inşallah hamis haberini verirsin
Kizlar bi bakin varmi ya
Amin canimm aminn insallahhh :)) güzel güzel artar değerlerin merak etme güzel düşün bol dua et bebisin seni hiç bırakmasın aminn:)İnşallah canım inşallah teşekkür ederim güzel dileklerin için rabbim seninde sağ salim kucağına almayı nasip etsin bize dua etde bebisimin değerleri kat kat artmış olsun bana tutunsun