Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim ilk hamileligimde kasikalrim çok ağrısı ilk hafta da ama hiç bir zaman adet sancısı çekmemiştim ben hamile olduğumu öyle anlamıştım olabilirsin belki hamilesindir

Selam kizlar.
Tabikide Negatif zaten hic beklemiyodum benim hamile kalabilmemi. Allah herşeyin hayirlisini versin..
2 gündür geciktim kasiklarimda sislik vardi dünden beri oda yok sadece seffaf akintim var baskada bisi yok sökülmeyi bekliyorum..

Eklentiler

• 20171215_131122.jpg
    39,6 KB · Görüntüleme: 39
Dilerim şu mübarek günde rabbim hiç ummadığın anda sana mucizeni gönderir

ilk hamileligim sürpriz oldu bunda bekliyorum ya gerçekten beklemek çok zormuş Allah yardımcımız olsun olur canım inşallah bı sorunun yoksa ben evlilikten 5ay sonra hamile kalmıştım ilk bebegime

ilk hamileligim sürpriz oldu bunda bekliyorum ya gerçekten beklemek çok zormuş Allah yardımcımız olsun olur canım inşallah bı sorunun yoksa ben evlilikten 5ay sonra hamile kalmıştım ilk bebegime
Pko hastasiyim cocuk istedikden tam bir yil sonra ümidimi kestigimde hamile kaldim dis gebelikti simdi onun uzerinden yine nerdeyse 1 sene gecti yani 2 senedir bekliyorum cok zor Allah yardimcimiz olsun adet olayim klomena baslicam insallah

Benim ilk hamileligimde kasikalrim çok ağrısı ilk hafta da ama hiç bir zaman adet sancısı çekmemiştim ben hamile olduğumu öyle anlamıştım olabilirsin belki hamilesindir
Canim belimde agriyor geceden beri belki hastalanirim test yaptim iki tane negatif cikti oda

Üzülme cnm bnmde negatif Allah bize de verir inşallah hayırlısıyla

Canım ya masallah çok sevindim sağlıkla sihhayle ilerlesin kucağına aldığın günleri de görürsn insallahh
İnşallah canım inşallah teşekkür ederim güzel dileklerin için rabbim seninde sağ salim kucağına almayı nasip etsin bize dua etde bebisimin değerleri kat kat artmış olsun bana tutunsun

İnşallah canım inşallah teşekkür ederim güzel dileklerin için rabbim seninde sağ salim kucağına almayı nasip etsin bize dua etde bebisimin değerleri kat kat artmış olsun bana tutunsun
Amin canimm aminn insallahhh :)) güzel güzel artar değerlerin merak etme güzel düşün bol dua et bebisin seni hiç bırakmasın aminn:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…