- 23 Ekim 2016
- 1.047
- 737
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #6.981
İğnenın etkısı cıkarmı boyle yuksek
Kızlar 13.gün hala silik çizgi goruyorummmmmmm hala iğne etkısımı
Belki 5 olmusdur değer 2 gün once 4.7 diCanım adet günün geçerse kan testi yaptır inşallah bebektir yükselmiştir değerin
Canım bi testi atsana fotosunuBelki 5 olmusdur değer 2 gün once 4.7 dikalbim durcakkkkkkk
Erken yapmışsın, benimde bat 7 aralık, 4 aralıkta test yaparım belirti hissedersem, daha önce çıkmaZarkadaslar bat 6 aralik dun test yaptim negatif moralim bozuldy
Belki 5 olmusdur değer 2 gün once 4.7 dikalbim durcakkkkkkk
arkadaslar bat 6 aralik dun test yaptim negatif moralim bozuldy
28 30 arasi degisiyor cnmKaç günde bir adet oluyorsun
O zaman adetini beklemek zorundasınız belki ilk kan testi yaptığında yerlesmemistir cnm28 30 arasi degisiyor cnm
Kizlar merhaba ben bugun kontrole gittim adetin 4. Gunu ilaca baslamistim catlatma ignesi tedaviye basladigimdan beri her ay mutlaka oldum yunurtam 17 18 mmden fazla buyumuyordu ama bugun kontrole gittigimde kendiliginden catlamis oldugunu soyledi doktorum hatta cok sasirdi hep igne kullandigimiz icin bi terslik yoktur degilmi
Basladik canim basladik hayirlisi bakalimHyr canım doğal olarak catlatmissin maşallah ne güzel çalışmalara başladı hemen
Olabilir canm ben hamile kaldığımda sağ göğsüm kopacak gibi ağrıyorduMerhaba arkadaşlar tek taraflı göğüs ağrısı hamilelik belirtisi olabilir mi bat a 5 gun falan kaldi ancak ilk defa gogus agrisi cekiyorum.