-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #6.881
Adet oldum canım ya bendr yoktu yenı yenı basladı ama her ay adet oluyorum ama aradı kısaldı suan 28gunde gıdıyodum bu ay 30gundr oldumBendede pco var canim benim duzensizligim evlendikten sonra basladi ilk zamanlar bir kac gun oluyordu son zamanlarda 3 ayi buldu adet olmadim tedavide 4. Ay olacak iste ama umudum yok pek
Insanlar zaten yildirma politikasi uyguluyolar resmen. diren hic duymamazliktan gel. Merak etme herseyin bi zamani var ve o zamandan ne once ne de sonra oluyo. Insallh hersey yoluna girer. Duacinim :*Desteğin icin çok teşekkür ederim canım benim sağol ❤umarım her şey yolunda gider de düzelir zaten araştırdım not aldım bitkisel kür uygulicam eşime tedavinin yanında bosvermek kolay değil ki meleğim sen unutsan bile çevrendeki tüm insanlar unutmana izin vermiyorlar ki tam unuttum diyorum bi yere gidiyorum bebeğin var mı diye soruyorlar hemen bnde yok diyorum ve o an tekarar başlıyor çocuk isteği bu ay misafirliğe gitmicem ve kafama takmayacagim evden çıkmayacağım eşimde tedavisini görsün bende yumurta takibi mi yaptırayım gerisini de rabbime bırakacağım umarım rabbim yanımda olur ve beni yalnız birakmaz❤ ve inşallah sende bebisini sağ salim kucağına alırsn❤
Çok teşekkür ederim allah razı olsun meleğim bnde her zaman senin duacinimInsanlar zaten yildirma politikasi uyguluyolar resmen. diren hic duymamazliktan gel. Merak etme herseyin bi zamani var ve o zamandan ne once ne de sonra oluyo. Insallh hersey yoluna girer. Duacinim :*
Kızlar bugün eşimin sperm testi sonuçlarını ürologa gösterdik böyle belli olmaz ultrasondan bakalım dedi doktor çarşamba günü ultrasondan bakicak iyi ama sonuçta enfeksiyon ve hız problemi çıkmıştı nasıl belli olmaz diyo anlamadım ben
Canım mrb nerelerdeydin özlettin kendini ❤kuzu esinde sorun olduğunu kanıtlamaları için 3-4 kere aynı sonucu almaları gerekio bna dr öyle demişti 1ay diğerini tutmaz demişti
Canım mrb nerelerdeydin özlettin kendini ❤
Biz bu ay sperm testi verdik enfeksiyon ve hız problemi çıktı 4 gün sonra da yani dün ürologa gittik bu böyle belli olmaz ultrasondan bakalım dedi eşim bugün ultrason verdi oradaki beyefendi bi sorun gözükmüyor demiş nasıl oluyor ben anlamadım zaten yarın da ürologa gidicez bi sorun yoksa testte neden ileri hızı yavaş çıktı ki
Anladım canm teşekkür ederim bnde uyguluyorum o kürleri tedaviye başladım bu ay inşallah bizde hamiş haberi veririz valla bnde kendimi ailenin çürüğü hissediyorum ama rabbim vereceği zamanı bilir inşallah rabbim çok uzaktaysa bebislerimize kavuşmak, onu yakinlastirsin.Eğer yakindaysa da rabbim bi an önce bizi onlara kavuştursunmerhaba kuzum ya bu ara yoğundum o yüzden giremedim nete bnmde eşime yavas dediler sonraki ay bi dha aldıklarında iyi cıkmıstı tek sperm testiyle anlasılmaz o bebeim bn eşime sey kullanmıstım keçiboynuzu soğuk press ve E-vitamini almıştım onları kullandırdım ibrahim saraçoğlundan dinlemiştim çok iyi geldi sende yaptırabilirsin hem zararı yok hem iyi gelio
bnmde temmuzda evlenen kuzenim hamileymiş dün gece söyledi ne hissettiğimide bilmiyorum kendimi ailenin çürüğü gibi hissediyorum..
Anladım canm teşekkür ederim bnde uyguluyorum o kürleri tedaviye başladım bu ay inşallah bizde hamiş haberi veririz valla bnde kendimi ailenin çürüğü hissediyorum ama rabbim vereceği zamanı bilir inşallah rabbim çok uzaktaysa bebislerimize kavuşmak, onu yakinlastirsin.Eğer yakindaysa da rabbim bi an önce bizi onlara kavuştursun
Tedavi uygulamadan aşılama istiyorum dediğinde yapıyorlarmi ki hemenamin canım inşallah biran önce sağlıklı sıhatli evlatlarımıza kavusuruziyileşip hemen calısmalara baslıcam bu sefer direk aşılama düşünüyorum
Tedavi uygulamadan aşılama istiyorum dediğinde yapıyorlarmi ki hemen
Hmmm keşke banada yapsalar yoruldum her ay hüsrana uğramaktanyapıyolar özel hastanede en azından bnm dr m yapıodu
Hmmm keşke banada yapsalar yoruldum her ay hüsrana uğramaktan
Cuma günü yumurta ma bakicak söylerim bakalım ne diyceksöyle doktoruna eger eşinin sperminde sorun varsa zaten yapmaları gerek
Tmm bitanm
Cuma günü yumurta ma bakicak söylerim bakalım ne diycek
❤❤ sen naptın?söyle canım bnm
Hayırlısı arkadaşım, sizde sorun neydi?Kızlar günaydın herkese, ben 17 sinde regl oldum ya4. denememizdi, bakalım artık hayırlısı..