- 19 Haziran 2017
- 2.419
- 3.610
- 27
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #6.841
Adet sancilarim basladi bakalim pazartesiye kadar olmazsam yaptiracam canimCanım bir kan testı yaptırsana madem gectı gunun benımde pazar son bat günümde beklıyorum bakalım.hergun ıdrar test yapıp kendını strese sokma tatlım
Kuzum benden sonra evlenen kim varsa hepsi dogurdu cocuk sahibi oldu bosver hakkimizda hayirlisi boyleymisUfff bi arkadaşım benle beraber düşük yapmıştı onunda benim gibi çocuğu olmuyordu tedavi görüyordu az önce msj atti bana hamileymis çok sevindim ama tabi içimde biraz burkuldu bnde onun gibi çok cabalamama rağmen hala bebiş yokkafama takmayacagim diyorum aha pat diye böyle şeyler olunca yine aklımdan çıkmıyor işte Allah yardmcm olsun
Benımde 5 6gunnonce karın agrılarım basladıydı sımdı gectı 2gundır falan yok anlamadım bende ama ben 3gun kala test yaptım hıc cıkmamıstıAdet sancilarim basladi bakalim pazartesiye kadar olmazsam yaptiracam canim
Belim agriyor birde kasiklarim ama cok siddetli degil hamilelik belirtileriyle adet belirtileri birbirine benziyormus zaten insallah bebistendir ne diyelim ben cok umursamiyorum ama o testi yapmak hosuma gidiyor ne bileyimBenımde 5 6gunnonce karın agrılarım basladıydı sımdı gectı 2gundır falan yok anlamadım bende ama ben 3gun kala test yaptım hıc cıkmamıstı
Ben daha cok stres oldum bıkere yaptım ama meselaBelim agriyor birde kasiklarim ama cok siddetli degil hamilelik belirtileriyle adet belirtileri birbirine benziyormus zaten insallah bebistendir ne diyelim ben cok umursamiyorum ama o testi yapmak hosuma gidiyor ne bileyim
Ay yok canim o kadar alistimki bir bucuk senedir koymuyor artik banaBen daha cok stres oldum bıkere yaptım ama mesela
Aynen ya valla bnle evlenenlerde dogurdularKuzum benden sonra evlenen kim varsa hepsi dogurdu cocuk sahibi oldu bosver hakkimizda hayirlisi boyleymis
Hersey olacagina varir mutlaka bi zamani vardir biz elimizden geleni yapalim gerisi Allahin takdiriAynen ya valla bnle evlenenlerde dogurdular
Aslında brnde uzun suredır denıyorum ama kendımı stres yapmamak ıcın yapmıyorum artık alıstım bıde hep negatıf negatfAy yok canim o kadar alistimki bir bucuk senedir koymuyor artik bana
Aynen öyle canın bnde bu ay elimden geleni yapicam geriside rabbimin takdiri inşallah tez zamanda bizimde gobisimiz dolacak bizde heyecanla burda paylasacagizHersey olacagina varir mutlaka bi zamani vardir biz elimizden geleni yapalim gerisi Allahin takdiri
Hepimiz takıyoruz ama ALLAH cok istediğin birşeyle sınarmış canim biraz kafanı dagit seni hep takip ediyorum konularını da nasip öte yol yok insallah en kısa sürede bebis haberi verirsin bizeUfff bi arkadaşım benle beraber düşük yapmıştı onunda benim gibi çocuğu olmuyordu tedavi görüyordu az önce msj atti bana hamileymis çok sevindim ama tabi içimde biraz burkuldu bnde onun gibi çok cabalamama rağmen hala bebiş yokkafama takmayacagim diyorum aha pat diye böyle şeyler olunca yine aklımdan çıkmıyor işte Allah yardmcm olsun
Canim sen daha once hamile kalmistin dimi. Esinde sorun varsa hamile de kalamazdin. Bir kere olduysa yine olur sakin kendini strese sokma.İnşallah canım inşallah artık çok yoruldum inşallah doktor sorun eşimde diye benim tedavimi kesmez yaa zaten 1.5 yıldir bekliyorum daha fazla bekleyecek gücüm yok
Ay insallah kuzum olacak olacak sabirla bekliyorum belim cok agrimaya basladi hastalanacam galiba bendeAynen öyle canın bnde bu ay elimden geleni yapicam geriside rabbimin takdiri inşallah tez zamanda bizimde gobisimiz dolacak bizde heyecanla burda paylasacagiz
Canım belkınustune gorme falandırPembe akintim gelmeye basladi yine olmadi kizlar
Canim sen daha once hamile kalmistin dimi. Esinde sorun varsa hamile de kalamazdin. Bir kere olduysa yine olur sakin kendini strese sokma.
Hepinize çok teşekkürler desteginiz için inşallah en kısa zamanda hamiş haberimi vermek nasip olur kizlarHepimiz takıyoruz ama ALLAH cok istediğin birşeyle sınarmış canim biraz kafanı dagit seni hep takip ediyorum konularını da nasip öte yol yok insallah en kısa sürede bebis haberi verirsin bize
Yok canim sabah uyandigimda adet olmustumCanım belkınustune gorme falandır
Bende beklemekteyım geldı gelmesı gerek bugun gunun bakalım canımYok canim sabah uyandigimda adet olmustum