- 12 Nisan 2014
- 31
- 7
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #6.901
Ayyy canım benimm maşallah rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin çok sevindim hayırlı olsun darısı da tüm listedekilerimize ❤❤Test sonucum
Amin inşallah canım darısı isteyen herkesin başına inşallah tez zamandaAyyy canım benimm maşallah rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin çok sevindim hayırlı olsun darısı da tüm listedekilerimize ❤❤
Amin amin BOLCA aminAmin inşallah canım darısı isteyen herkesin başına inşallah tez zamanda
❤❤ sen naptın?
Test sonucum
canlarım lütfen bana yardımcı olun. biraz uzun olacak ama sizlere danışmak istedim. Son adet tarihim 5 ekim. Doktorum bana letu isimli bir ilaç verdi beş gün kullanmamı söyledi. ve düzenli şekilde denedik. kontrole gittigimde yumurtaların istediğimiz boyuta gelmediğini bir dahaki ay deneyebileceğimizi söyledi. bende soğan kürü yaptım. ama midem bulandığı için çok düzenli yapamadım. Normalde adet döngüm 24 gün. bu şartlarda en geç 29 ekim gibi adet olmam lazımdı. fakat adet olmadım. 3 kasımda ilişki oldu. 13 kasımda açık pembe şeklinde leke geldi peçeteye. Ümitlendim yeleşme kanaması mı acaba diye. birkaç kere test yaptım evde. hepsi tek çizgi. iki gündür sol kasığımdan sol bacağıma inen bir ağrım var. yüzümü sivilceler bastı. kan testine gitmek istemiyorum idrarda cift cizgi görmeden ama idrar testi yapmaktan da yoruldum. sabırla okuduğunuz için tesekkürler kızlar. sizce ne olabilir deneyimli ablalarım kardeslerim ?
Bizim de neredeyse bir yılı geçti. biraz denedikten sonra devlet hastanesine gitmiştim. Alttan el ile muayene yaptı yumurtalıklarında sorun yok dedi. 1 yılı geçince gelin dedi. Daha sonra eşime test yaptırttım onda da bi sıkıntı çıkmadı ama yinede olmuyor. Artık özel hastaneye gitmeye karar verdim. Adetim geçtikten hemen sonra mı gitsem acaba? Birde ne gibi kontroller yapılıyor?
Git bitanem hiç de canını sıkma rabbim ol derse olur o göbişe o bebiş gelecek yılmak yok yola devammben depresyona girmemeye calısıyorum işte biran önce iyileşip tekrar kadındoğuma gidicem bebek için napim
İnşallah canım inşallah elimden gelen herşeyi yapıyorum gerisi de takdiri ilahiOnur_hira_ela inşallah sıra bizde bu sefer kuzum
Benimde 29 kasimm inşallah bebislerimiz gelirBenim bat 12 agustos
26 kasım benim deBenimde 29 kasimm inşallah bebislerimiz gelir
Inşallah hamissindirrr dualarim seninle26 kasım benim de
Sağol canımm. İnşallah sen de hamişsindir. İnşallah güzel haberleri ard arda alıırızInşallah hamissindirrr dualarim seninle
Ayyy inşallah haberdar edicemm sende et çok heyecanlıyım 1 aralık da kontrolüm var yumurtalıgim tembel calisiyomus düzelir dedi doktor bn yine bi umutla bekliyorum melegimiSağol canımm. İnşallah sen de hamişsindir. İnşallah güzel haberleri ard arda alıırız
Ayyy inşallah haberdar edicemm sende et çok heyecanlıyım 1 aralık da kontrolüm var yumurtalıgim tembel calisiyomus düzelir dedi doktor bn yine bi umutla bekliyorum melegimi