- 19 Haziran 2017
- 2.419
- 3.610
- 27
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #6.861
Hiç üzülme canım kısmet değilmiş umarım en kısa zamanda olur bebişinYok canim sabah uyandigimda adet olmustum
iki yıldır yaşıyorum bende bunu ama alışmak istemiyorum bu durumaBes yildir her ay ayni seyleri hissediyorum. Alismamiz lazim artik.
Alışmak kolay değil ki bnde 1.5 yıldır bekliyorum tm artık yok pes ettim diyorum ama olmuyor her ay yine testin başında buluyorum kendimi hakkımızda hayırlısı olsun bu ay peygamberimizin doğduğu ay bol bol dua edelim kızlar hem kendimize hem de bizim gibi olanlara rabbim insallah şu mübarek ayın hatırina peygamber efendimiz in o gül yüzü hatırına bizlere hakkımızda salih evlatlar nasip etsin inşallah (amin)iki yıldır yaşıyorum bende bunu ama alışmak istemiyorum bu durumaumudumu kaybetmek istemiyorum... rabbim hakkımızda hayırlısını versin
İnşallah.. Rabbim büyük, umarım bu mutluluğu tattırdığı kullarından oluruz bizlerdeAlışmak kolay değil ki bnde 1.5 yıldır bekliyorum tm artık yok pes ettim diyorum ama olmuyor her ay yine testin başında buluyorum kendimi hakkımızda hayırlısı olsun bu ay peygamberimizin doğduğu ay bol bol dua edelim kızlar hem kendimize hem de bizim gibi olanlara rabbim insallah şu mübarek ayın hatırina peygamber efendimiz in o gül yüzü hatırına bizlere hakkımızda salih evlatlar nasip etsin inşallah (amin)
Amin insallahİnşallah.. Rabbim büyük, umarım bu mutluluğu tattırdığı kullarından oluruz bizlerdebizim sınavımızda buymuş deyip geçmesini beklemekten başka birşey gelmiyor elden.. inşallah güzel haberlerimizi alırız tez zamanda...
Umarim bebiş vardır canım kaçıncı denemenizBenmde bat tarihi 28 kasim az kaldi
Listeye ekleyeyim miBenmde bat tarihi 28 kasim az kaldi
Naptin canimBende beklemekteyım geldı gelmesı gerek bugun gunun bakalım canım
Ay hayirlisi kuzum spora basladim tekrar korkuyordum hamile kalirim bebege bisey olur diye pilatesede basliyorum rahatlarim birazHiç üzülme canım kısmet değilmiş umarım en kısa zamanda olur bebişin
Canm inşallah vardir 2 yıldır olmuyor 2 cocugum var nasipse 3. OlucakUmarim bebiş vardır canım kaçıncı denemeniz
Ekle tatlimListeye ekleyeyim mi
Beklemekteyım tatlım gelen gıden yokNaptin canim
Stres yapiyoruz bos yere. Ve bize zarar veriyo. Alismaktan kastim umutsuz olup birakmak degil aksine guclu olup umudunu taze tutmak ve kendini hirpalamamak.iki yıldır yaşıyorum bende bunu ama alışmak istemiyorum bu durumaumudumu kaybetmek istemiyorum... rabbim hakkımızda hayırlısını versin
Ay hadi guzel haberlerini bekliyoruz canimBeklemekteyım tatlım gelen gıden yok
Ama dun evde gebelık testı negatıftı tatlım o yuzden umudum yokAy hadi guzel haberlerini bekliyoruz canim
Biraz daha bekle sonra kan ver bence canim hep gecikme oluyormuAma dun evde gebelık testı negatıftı tatlım o yuzden umudum yok
Normalde gecıkme yasamazdım gecen tedavıye baslamadan once pco oldugumu ogrendım canımBiraz daha bekle sonra kan ver bence canim hep gecikme oluyormu
Bendede pco var canim benim duzensizligim evlendikten sonra basladi ilk zamanlar bir kac gun oluyordu son zamanlarda 3 ayi buldu adet olmadim tedavide 4. Ay olacak iste ama umudum yok pekNormalde gecıkme yasamazdım gecen tedavıye baslamadan once pco oldugumu ogrendım canım