Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlk gittiğimde adetin 3. günü gittim test yapsın diye ama yapmadı o şekilde muayene etti birde

doktorundan memnun değilsen değiştir cnm alttan muayne rahim agzına bakmak için önemli ama adet gelirken alttan muayne yapmıyolar bizim burda adetin 3. günü kan tahlili yapıyolar prolaktin LH flan trioidte iste dr.dan çekinme

Bnde düşükten sonra 4. Ayıma girdim bu ay tam olacak dedim yok fsh yok lh yüksek cıktı moralim cok bozuldu yine olmayacak napıcaz bilmiyorum artık ya

Bnde düşükten sonra 4. Ayıma girdim bu ay tam olacak dedim yok fsh yok lh yüksek cıktı moralim cok bozuldu yine olmayacak napıcaz bilmiyorum artık ya

geçmiş olsun canım rabbim şifa versin valla bnmde TSH oynayıp duruyo ilkten cok hızlı calısıyo diye ilaç verdiler 2ay sonrada yavaş calısıyo diye 1aydrda baska ilaç kullanıyorum

geçmiş olsun canım rabbim şifa versin valla bnmde TSH oynayıp duruyo ilkten cok hızlı calısıyo diye ilaç verdiler 2ay sonrada yavaş calısıyo diye 1aydrda baska ilaç kullanıyorum
Ne kullanıyorsun canm sen bana vermedi ilaç yumurtalarjnı yormak istemiyorum daha bi sefer böyle cıktı diye vefemem bşdajaki aya tekrar bakacagım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…