- 22 Kasım 2017
- 587
- 203
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #6.921
duzelir Inşallah yaaa :)) git bakalım bi görün senin de bisi çıkmaz umarım ♡Edicem mutlaka canım :) inşallah düzelir canım. Ben daha gitmedim doktora. Eşim bu ay gitti onda sorun çıkmadı. Bu ayda olmazsa ben de önümüzdeki ay gidicem bakalım.
duzelir Inşallah yaaa :)) git bakalım bi görün senin de bisi çıkmaz umarım ♡
Git bitanem hiç de canını sıkma rabbim ol derse olur o göbişe o bebiş gelecek yılmak yok yola devamm
Sende iyi ki varsın canım benim ❤canım benim yaaa iyiki varsıngelicek inşallah
duzelir Inşallah yaaa :)) git bakalım bi görün senin de bisi çıkmaz umarım ♡
Hoş geldiniz kızlar ❤ umarım güzel haberinizi paylaşmak nasip olur ❤İnşallah canım inşallah :)
Hoş buldukkHoş geldiniz kızlar ❤ umarım güzel haberinizi paylaşmak nasip olur ❤
Amin canım inşallah isteyen herkez yaşar o muhteşem duyguyu ❤Hoş buldukkteşekkür ederim. İnşallah omutluluğu hep birlikte yaşarız
Çok tşk ederim canım darısı tez zamanda başınıza inşallahcanım benım hayırlı olsun darısı başımıza inşallah
kanama devam etmedi canım. en iyisi yarın doktora gideyim bennkanama devam ettimi zaten yerleşme kanamasından sonra çıkardı testte çift cizgi cnm sivilcem hem yumurtlamama hgemde gebelik belirtisi en iyisi test yapman cnm
İlk gittiğimde adetin 3. günü gittim test yapsın diye ama yapmadı o şekilde muayene etti birdeadetin 3. günü git doktora canım zaman kaybetmemiş olursun kan testleri flan yapılıyor
İlk gittiğimde adetin 3. günü gittim test yapsın diye ama yapmadı o şekilde muayene etti birde
kanama devam etmedi canım. en iyisi yarın doktora gideyim benn
Benimde 7 ay oldu düşük yapalıBnde düşükten sonra 4. Ayıma girdim bu ay tam olacak dedim yok fsh yok lh yüksek cıktı moralim cok bozuldu yine olmayacak napıcaz bilmiyorum artık ya
Benimde 7 ay oldu düşük yapalı
Bnde düşükten sonra 4. Ayıma girdim bu ay tam olacak dedim yok fsh yok lh yüksek cıktı moralim cok bozuldu yine olmayacak napıcaz bilmiyorum artık ya
Bende soğan kürüne. Basladım bakalım faydalı olur inşallahbenimde 5 ay
soğan kürüne basladım bu aradaaa
Ne kullanıyorsun canm sen bana vermedi ilaç yumurtalarjnı yormak istemiyorum daha bi sefer böyle cıktı diye vefemem bşdajaki aya tekrar bakacagım dedigeçmiş olsun canım rabbim şifa versin valla bnmde TSH oynayıp duruyo ilkten cok hızlı calısıyo diye ilaç verdiler 2ay sonrada yavaş calısıyo diye 1aydrda baska ilaç kullanıyorum
İnşallah şifa bulursun canmbenimde 5 ay
soğan kürüne basladım bu aradaaa
İnşallah şifa bulursun canm