Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
iki yıldır yaşıyorum bende bunu ama alışmak istemiyorum bu duruma :KK43: umudumu kaybetmek istemiyorum... rabbim hakkımızda hayırlısını versin :dua:
Alışmak kolay değil ki bnde 1.5 yıldır bekliyorum tm artık yok pes ettim diyorum ama olmuyor her ay yine testin başında buluyorum kendimi hakkımızda hayırlısı olsun bu ay peygamberimizin doğduğu ay bol bol dua edelim kızlar hem kendimize hem de bizim gibi olanlara rabbim insallah şu mübarek ayın hatırina peygamber efendimiz in o gül yüzü hatırına bizlere hakkımızda salih evlatlar nasip etsin inşallah (amin)

Alışmak kolay değil ki bnde 1.5 yıldır bekliyorum tm artık yok pes ettim diyorum ama olmuyor her ay yine testin başında buluyorum kendimi hakkımızda hayırlısı olsun bu ay peygamberimizin doğduğu ay bol bol dua edelim kızlar hem kendimize hem de bizim gibi olanlara rabbim insallah şu mübarek ayın hatırina peygamber efendimiz in o gül yüzü hatırına bizlere hakkımızda salih evlatlar nasip etsin inşallah (amin)
İnşallah.. Rabbim büyük, umarım bu mutluluğu tattırdığı kullarından oluruz bizlerde :dua: bizim sınavımızda buymuş deyip geçmesini beklemekten başka birşey gelmiyor elden.. inşallah güzel haberlerimizi alırız tez zamanda...

Kızlar bugün eşimin sperm testi sonuçlarını ürologa gösterdik böyle belli olmaz ultrasondan bakalım dedi doktor çarşamba günü ultrasondan bakicak iyi ama sonuçta enfeksiyon ve hız problemi çıkmıştı nasıl belli olmaz diyo anlamadım ben

iki yıldır yaşıyorum bende bunu ama alışmak istemiyorum bu duruma :KK43: umudumu kaybetmek istemiyorum... rabbim hakkımızda hayırlısını versin :dua:
Stres yapiyoruz bos yere. Ve bize zarar veriyo. Alismaktan kastim umutsuz olup birakmak degil aksine guclu olup umudunu taze tutmak ve kendini hirpalamamak.

X