- 14 Eylül 2017
- 938
- 742
- 33
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #6.801
Ayy hayirlisi olsun canim. Darisi bizlerin başına inşaallah
Amin canimAyy hayirlisi olsun canim. Darisi bizlerin başına inşaallah
Ben eylulde yaptm sogani o ay hic agri cekmeden hasta oldum. Hastlagmj bile hisetmedjm. Gectgmz atda incjr kuru yaptm. Igne oldum hatta beklemedeym. Yarin adet günum igneden sonraki.Amin canimvalla sogan kuru yapin. Ve bol incir yiyin. Bende ise yaradi bence
Ayyy aşkım benim yaa hayırlı olsun çok sevindim rabbim tüm hevesle heyecanla bekleyenlerin de kucağını doldursun ınsllh sanada sağ salim kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza
Ayyy valla ne mutluyum yaa :) kiy koy emojiyi :) bura bana ugurlu geldi :)Ayyy aşkım benim yaa hayırlı olsun çok sevindim rabbim tüm hevesle heyecanla bekleyenlerin de kucağını doldursun ınsllh sanada sağ salim kucağına almayı nasip etsin darısı başımızakoyuyorum emojini büyük bir zevklee
İnşallah hep böyle mutlu olursun canım benimAyyy valla ne mutluyum yaa :) kiy koy emojiyi :) bura bana ugurlu geldi :)
Inşallh.. sizin de haberlerinizi almayi nasip etsin Allah. Simdi kan verdim. Bakalim ne cikacak.İnşallah hep böyle mutlu olursun canım benim
20si adet olmam gerek bakalim beklicez. Yarin yeniden kan vericemhilal1907 inşallah hamişsindir canım, geç döllenme olabilir merakla bekliyoruz sonucunu
Bizede yaz ❤ sonucuInşallh.. sizin de haberlerinizi almayi nasip etsin Allah. Simdi kan verdim. Bakalim ne cikacak.
Hadi kuzum bi hamiş haberi de senden bekliyoruz ❤20si adet olmam gerek bakalim beklicez. Yarin yeniden kan vericem
ayy hayırlısı olsun canım darısı ne kadar gecçmişti günün, çok net çıkmış maşallahAyy hayirlisi olsun canim. Darisi bizlerin başına inşaallah
batlarımız yakın benim de 19 unda ama test alamadım daha20si adet olmam gerek bakalim beklicez. Yarin yeniden kan vericem
Canm ben hamilelik testi atmadim ki hic. Yalns kisiye yazdn galibaayy hayırlısı olsun canım darısı ne kadar gecçmişti günün, çok net çıkmış maşallah
Bu gun de kan verdim 2.4 cikti sonucHadi kuzum bi hamiş haberi de senden bekliyoruz ❤
Nasip deģilmiş canim. Günün gecmişmiydi ? Bir sonraki aya denersinz nasipseBu gun de kan verdim 2.4 cikti sonuc
4-5 gun var cnm dahaNasip deģilmiş canim. Günün gecmişmiydi ? Bir sonraki aya denersinz nasipse
Hayirli olsun canimmKızlar doktora gittim yumurta takibi yapcak cuma günü çağırdı eşimi de çağırdı o na da sperm testi yaptı sonucuna bakacak artık tedavimi birakmayacgm hayirlisi olsun inşallah bnmde meleğim gelir
Çok teşekkürler cnmHayirli olsun canimm