Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bu ayda çift çizgi göremeyeceğim sanırım... başladı yine kasık ağrılarım:KK43:
şimdiden hayat enerjim bitmiş gibi hissediyorum, hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden.. inşallah bu böyle hissettiğim son ay olur ..
Bes yildir her ay ayni seyleri hissediyorum. Alismamiz lazim artik.

:KK42: bnde doktora gittim yumurta takibi yapcak dedim ya eşimde sperm testi vermişti eşimin ileri Hızı düşükmüş ve aşırı derecede enfeksiyon varmış canım :KK43: o yüzden olmuyormuş bebiş morelim çok bozuldu :KK42:

Kizlar catlatma ignemin 17. Gunu ara ara kasiklarimda agri hissediyorum ama bugun hic bir adet belirtim yok evde test yaptim negatif cikti kan ne zaman versem 20 gunu tamamlasammi bilemedim

Merhaba arkadaşalr, kan pıhtılaşması hakkında bilgisi olan varmı gebelik öncesi ve gebelik sürecinde ne gibi tedavi uygulanıyor?
Ve en çok merak ettiğim iğneye kaçıncı haftada başlanılmalı?

Merhaba arkadaşalr, kan pıhtılaşması hakkında bilgisi olan varmı gebelik öncesi ve gebelik sürecinde ne gibi tedavi uygulanıyor?
Ve en çok merak ettiğim iğneye kaçıncı haftada başlanılmalı?
Pihtilasma varsa hemen basliyorlar canim. Tedaviyle hamile kalicaksan tup bebek gibi transfer le birlikte basliyorlar.

Kızlar bana bi fikir verebilirmisiniz?
Benim bat 16 aralık ve bu ayı boş geçirmek istemiyorum aslında ama korkularım var. Hamile kalırsam kan sulandırıcı iğneye başlamalıyım öğrenir öğrenmez. Doktorum coraspin kullanmaya başlamamı istedi gebelik öncesi.
Şimdi 20 aralık da umreye gideceğim inşallah 21 günlüğüne...
Ve eğer nasip olur da hamile kalırsam önümüzde ki ay, korkuyorum aksilik olursa 3 hafta burda olamayacağım iğne tedavisininde umrede doğru yerine getirebilirmiyim bişeyler ters giderse ya...

Bir ay ara mı versem ki umreden gelince mi denesek bilemedim....

Siz olsanız nasıl yapardınız?

Düzelir biliyorum bitanem de inşallah geç düzelmez de bi an önce hamile kalırım ben daha fazla beklemek istemiyorum artık
Anliyorum bekleyip ulasamamak cok kotu bu kadar istiyoken biseylerin cikmasi insani cok kiriyor. Esinin
beslenmesine de cok dikkat etmesi gerekiyor. Hem tedavi hem beslenme bu is cozulur. Sen bence biraz oluruna da birak. Bu kadar cok isteyince de olamiyo kesinlikle. Sen elinden geleni yap gerisini Allah'a birak.. bak nasil sonuc alacaksin :* biz bu ay birlikte bile olmadik. Sadece 2 kere birlikte olduk o da yumurtlama donemi bile sayilmaz. Ama oldu. Bu ay buz tasindik. Onun stresi vardi ve hengameye geldi. Bu ay olmaz zaten diyip bosverdim. Reglim bi gecikti baktim test pozitif. ben sok oldum gercekten. Onceki aylarda regl bitiminden sonra gun asiri ilisliye girmistik 3 aydir boyle ve olmuyodu. Artik gerisini sen duaun. Olmaasi gerekiyosa oluyo. Icini ferah tut

Anliyorum bekleyip ulasamamak cok kotu bu kadar istiyoken biseylerin cikmasi insani cok kiriyor. Esinin
beslenmesine de cok dikkat etmesi gerekiyor. Hem tedavi hem beslenme bu is cozulur. Sen bence biraz oluruna da birak. Bu kadar cok isteyince de olamiyo kesinlikle. Sen elinden geleni yap gerisini Allah'a birak.. bak nasil sonuc alacaksin :* biz bu ay birlikte bile olmadik. Sadece 2 kere birlikte olduk o da yumurtlama donemi bile sayilmaz. Ama oldu. Bu ay buz tasindik. Onun stresi vardi ve hengameye geldi. Bu ay olmaz zaten diyip bosverdim. Reglim bi gecikti baktim test pozitif. ben sok oldum gercekten. Onceki aylarda regl bitiminden sonra gun asiri ilisliye girmistik 3 aydir boyle ve olmuyodu. Artik gerisini sen duaun. Olmaasi gerekiyosa oluyo. Icini ferah tut
Desteğin icin çok teşekkür ederim canım benim sağol ❤umarım her şey yolunda gider de düzelir zaten araştırdım not aldım bitkisel kür uygulicam eşime tedavinin yanında bosvermek kolay değil ki meleğim sen unutsan bile çevrendeki tüm insanlar unutmana izin vermiyorlar ki tam unuttum diyorum bi yere gidiyorum bebeğin var mı diye soruyorlar hemen bnde yok diyorum ve o an tekarar başlıyor çocuk isteği bu ay misafirliğe gitmicem ve kafama takmayacagim evden çıkmayacağım eşimde tedavisini görsün bende yumurta takibi mi yaptırayım gerisini de rabbime bırakacağım umarım rabbim yanımda olur ve beni yalnız birakmaz❤ ve inşallah sende bebisini sağ salim kucağına alırsn❤

Normalde 1516gunde dıyolar canım batın nezaman o zamanlara denk gelıyor ıste mesela.pozıtıf yakalandınmı sılık bıle olsa tatlım
Adetim normale gore 2 gun gecikti test yapiyorum ancak henuz yakalayamadim bi yerde igneden sonra 20 gun gectiginde hala adet olunmamissa hamile kalinmis oldugunu okumustum doktorum adet gununu bekle dedi ve gecen aylarda hep tam gununde olmustum gecen ay sadece yumurtam gec catlamis gec adet olmustum o yuzden heveslenmekte istemiyorum ama bilemedim

Adetim normale gore 2 gun gecikti test yapiyorum ancak henuz yakalayamadim bi yerde igneden sonra 20 gun gectiginde hala adet olunmamissa hamile kalinmis oldugunu okumustum doktorum adet gununu bekle dedi ve gecen aylarda hep tam gununde olmustum gecen ay sadece yumurtam gec catlamis gec adet olmustum o yuzden heveslenmekte istemiyorum ama bilemedim
Canım bir kan testı yaptırsana madem gectı gunun benımde pazar son bat günümde beklıyorum bakalım.hergun ıdrar test yapıp kendını strese sokma tatlım

X