Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Son 10 gün
Göğüs ağrısı, kasık batması had safhada
Bi de bel ağrısı
Hadi hayırlısı

Kalan gün 9 Ağrılar son hız devam ediyor inşaallah regl olmam

Kızlar bende dün doktora gittim. Simir testini 5 ay önce yaptırmıştım ama sonuçlarını almaya gitmemiştim. Doktor değerlerin normal dedi. Adetinin 2. yada 3. Günü gel hormon testi yapalım dedi. Tam yumurtlama dönemi olduğum için alttan baktı, ben bişy sokmadan bakamaz mısınız dedim bişy olmamıştır dimi? Zaten yumurtan buakşam yada yarın akşam çatlar dedi. Ve 2 günde 1 ilişki önerdi . Hergün yapsan da bi etkisi yok, sprem 72 saat yumurtan 48 saat yaşıyor, tutacaksa hertürlü tutar dedi.hergün ilişkide boşa atıyorsunuz bana güven dedi

Çok gecmiş olsun canım ya hayal kırıklığını anlayabiliyorum rabbim yardımcımız olsun sonuç ne oldu

Gunun gectimi peki? Belkide bebis gelmistir:)
Yok canim ya ayni adet belirtileri oldum olucam oyle gorunuyor. Gunumde demistim sana sanirim gecen ay kisttenmi ignedenmi 27sinde olmam gerekirken 3unde oldum. Bu ay takvimim 2sini gosteriyo ama belli olucam yani

Yok canim ya ayni adet belirtileri oldum olucam oyle gorunuyor. Gunumde demistim sana sanirim gecen ay kisttenmi ignedenmi 27sinde olmam gerekirken 3unde oldum. Bu ay takvimim 2sini gosteriyo ama belli olucam yani
Kafa kalmiyorki evet demistin kusura bakma unutmusum. Okadar konustugum arkadaslar varki kendi gunumude unutcam :) adet olmadan umutsuzluga kapilma bekle bakalim

"Erken sevinmicem adetin geçmesini beklicem" deyip yapamayanlar olarak yine havamı almış bulunuyorum :) :) bat ı çok bekledim heralde 1 gün erken geldi :)

Kafa kalmiyorki evet demistin kusura bakma unutmusum. Okadar konustugum arkadaslar varki kendi gunumude unutcam :) adet olmadan umutsuzluga kapilma bekle bakalim
Benimde kafam karisiyor kac kisiyle birlikte konusunca canim sorun degil yani. Bekliyorum ya Allah ne yazdiysa o boynumuz kıldan ince napalim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…