- 19 Haziran 2017
- 2.419
- 3.610
- 27
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #6.641
Tmm canm
Çok gecmiş olsun canım ya hayal kırıklığını anlayabiliyorum rabbim yardımcımız olsun sonuç ne olduKızlar buraya ağlayarak hamileyim yazmstm 8 haftalk oldum kalp atışını duymaya diye gittim bebegn kalp atışı yok kendiside yok kese var ama bebek yok tam 3 doktora gittim biri ölmüş bu bebek dedi örümcek ağı gibi daglms dedi yıkıldım o an kürtaj edelim dedi başka Dr gittm oda göremedi bekleyelm cumartesi dedi ama şansın az dedi oburude aynı dedi kızlar napacam ben bı.kayip daha yaşayamam benm kanamam yok ağrım yok nolçak böyle ne kadar da beklicem gerçekten oldümü bebegm kan gitmemiş pıhtılaşma var sen de dediler ben oturdum bekliyorm hayat çok acımasız geliyor bana göz göre göre gitti mi smdi bebegm kürtaj olcam ben ne kadarda sahiplenmiş tim ben onu nasıl gözükmez kesenin içinde bebekbana bişey deyin mahvoldum ben kalp atışını duymaya diye gittim bana öldü dediler
:))) aynen kasım ayı coskulu olur insallahKeske hamile kalsakta bagira bagira ciksa sesimiz. Demekki herkes beklemede
Sorma ya oldum olucam adet. Iyice duygusalliga bagladim gene ya ofKeske hamile kalsakta bagira bagira ciksa sesimiz. Demekki herkes beklemede
İnsallah :):))) aynen kasım ayı coskulu olur insallah
Gunun gectimi peki? Belkide bebis gelmistir:)Sorma ya oldum olucam adet. Iyice duygusalliga bagladim gene ya of
Yok canim ya ayni adet belirtileri oldum olucam oyle gorunuyor. Gunumde demistim sana sanirim gecen ay kisttenmi ignedenmi 27sinde olmam gerekirken 3unde oldum. Bu ay takvimim 2sini gosteriyo ama belli olucam yaniGunun gectimi peki? Belkide bebis gelmistir:)
Kafa kalmiyorki evet demistin kusura bakma unutmusum. Okadar konustugum arkadaslar varki kendi gunumude unutcam :) adet olmadan umutsuzluga kapilma bekle bakalimYok canim ya ayni adet belirtileri oldum olucam oyle gorunuyor. Gunumde demistim sana sanirim gecen ay kisttenmi ignedenmi 27sinde olmam gerekirken 3unde oldum. Bu ay takvimim 2sini gosteriyo ama belli olucam yani
Benimde kafam karisiyor kac kisiyle birlikte konusunca canim sorun degil yani. Bekliyorum ya Allah ne yazdiysa o boynumuz kıldan ince napalim kiKafa kalmiyorki evet demistin kusura bakma unutmusum. Okadar konustugum arkadaslar varki kendi gunumude unutcam :) adet olmadan umutsuzluga kapilma bekle bakalim
Oyle canim allah buyuk bakalim sabr etcez arrikBenimde kafam karisiyor kac kisiyle birlikte konusunca canim sorun degil yani. Bekliyorum ya Allah ne yazdiysa o boynumuz kıldan ince napalim ki
Kendimi yoklayip duruyorum acaba oldummu diye iyice kafadan kontak olduk iyimi ruh hastasina dönüşücez yakindaOyle canim allah buyuk bakalim sabr etcez arrik
Birseycik olmaz hele bebisler gelsin bak nasil iyi gelecekler bize :) yeterki gelsinlerKendimi yoklayip duruyorum acaba oldummu diye iyice kafadan kontak olduk iyimi ruh hastasina dönüşücez yakinda
Valla benim sancim cok artti o yuzden obur aya heveslerBirseycik olmaz hele bebisler gelsin bak nasil iyi gelecekler bize :) yeterki gelsinler