Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bilmiyorum ki ya normalde çok çok silik cikiyordu bu test salı günü de kan vermiştim röntgen istedi diye doktor negatif cikmisti...geçen ay düşük yaptım onda da 3gün önce kanda negatif çıkıp idrarda pozitif cikti 3gün sonra düsük oldu kimyasal düşük.
Hemen kan tahlili yaptir canim muhtemelen hamilesin testlerde hemen cikmiyor

Vakit gecirme doktoruna gitsene canim o zaman. Adetin baya gecmis zaten kontrol ettirmis olursun hem.

Canım biraz daha beklemek istiyorum ama heyecanda var umutsuzlukta gerçi çoğu doktor kimyasal gebelik gecikme yaptırmaz diyor ama adet sancımda vurur duruyo oldum olacak gibi geliyo sanki
Benimde ptesi igneden sonraki 15. Gundu bende onu bekliyodum ama bugun adet sancilari basladi artik guluyorum heralde ptsiyede kalmicak :) ama bence kan tahlili en dogru tespit icine sinmiyosa bekleme derim ben yaptir icin rahatlasin varsaada yoksada

Benimde ptesi igneden sonraki 15. Gundu bende onu bekliyodum ama bugun adet sancilari basladi artik guluyorum heralde ptsiyede kalmicak :) ama bence kan tahlili en dogru tespit icine sinmiyosa bekleme derim ben yaptir icin rahatlasin varsaada yoksada
İğneden pek hoşlanmıyorum kız ama eğer gelmezse pazartesi vereceğim gibi görünüyo bir de aşırı idrara çıkıyorum ya çok fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…