- 14 Kasım 2015
- 1.103
- 293
- 30
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #6.621
Hemen kan tahlili yaptir canim muhtemelen hamilesin testlerde hemen cikmiyor
Vakit gecirme doktoruna gitsene canim o zaman. Adetin baya gecmis zaten kontrol ettirmis olursun hem.Canım bilmiyorum ki ya normalde çok çok silik cikiyordu bu test salı günü de kan vermiştim röntgen istedi diye doktor negatif cikmisti...geçen ay düşük yaptım onda da 3gün önce kanda negatif çıkıp idrarda pozitif cikti 3gün sonra düsük oldu kimyasal düşük.
Canım biraz daha beklemek istiyorum ama heyecanda var umutsuzlukta gerçi çoğu doktor kimyasal gebelik gecikme yaptırmaz diyor ama adet sancımda vurur duruyo oldum olacak gibi geliyo sankiVakit gecirme doktoruna gitsene canim o zaman. Adetin baya gecmis zaten kontrol ettirmis olursun hem.
Benimde ptesi igneden sonraki 15. Gundu bende onu bekliyodum ama bugun adet sancilari basladi artik guluyorum heralde ptsiyede kalmicak :) ama bence kan tahlili en dogru tespit icine sinmiyosa bekleme derim ben yaptir icin rahatlasin varsaada yoksadaCanım biraz daha beklemek istiyorum ama heyecanda var umutsuzlukta gerçi çoğu doktor kimyasal gebelik gecikme yaptırmaz diyor ama adet sancımda vurur duruyo oldum olacak gibi geliyo sanki
İğneden pek hoşlanmıyorum kız ama eğer gelmezse pazartesi vereceğim gibi görünüyo bir de aşırı idrara çıkıyorum ya çok fazlaBenimde ptesi igneden sonraki 15. Gundu bende onu bekliyodum ama bugun adet sancilari basladi artik guluyorum heralde ptsiyede kalmicak :) ama bence kan tahlili en dogru tespit icine sinmiyosa bekleme derim ben yaptir icin rahatlasin varsaada yoksada
Hayirlisi olsun insallah bizede yaz sonucuİğneden pek hoşlanmıyorum kız ama eğer gelmezse pazartesi vereceğim gibi görünüyo bir de aşırı idrara çıkıyorum ya çok fazla
Kisiden kisiye gore degisiyor bende hic gecmedi asiri agri yapiyor. Kimisinde hic yapmamis ama agriÇatlatma iğnesinin ağrıları ne zaman geçer bilgisi olan var mı
Hayirlisi olsun insallah bizede yaz sonucu
Bendede yapıyo yaKisiden kisiye gore degisiyor bende hic gecmedi asiri agri yapiyor. Kimisinde hic yapmamis ama agri
Ne zaman yapildi ignen ?Bendede yapıyo ya
İğne olduğum günler beraber bugün 4. GünNe zaman yapildi ignen ?
Daha erkenmis benim 12.gunum hala agrilar devam ediyor sabret kisiden kisiye degisiyor yapacak bisey yok bana doktorum agri kesici al demisti ama ben arada parol minoset aldim zararli olmasin diyeİğne olduğum günler beraber bugün 4. Gün
Hımm bana bişey demedi salı tekrae gidicemDaha erkenmis benim 12.gunum hala agrilar devam ediyor sabret kisiden kisiye degisiyor yapacak bisey yok bana doktorum agri kesici al demisti ama ben arada parol minoset aldim zararli olmasin diye
Canim bende kullaniyorum 2 sinide. Acaba adet oldugumuzda icmesek birsey olur mu? Aylardir ilac icmekten fenalik geldi.Şimdi coraspin ve folbilol kullanıyorum onları verdi hamile olduğunu öğrenince gel hemen igneye baslayacagiz dedi erken doğum riski var sadece
Bilmem ki canım ben adetliykende kullanıyorumCanim bende kullaniyorum 2 sinide. Acaba adet oldugumuzda icmesek birsey olur mu? Aylardir ilac icmekten fenalik geldi.
Bende kullaniyorum. Ama her adet oldugumda boş yere icmiş gibi hissediyorum kendimi.Bilmem ki canım ben adetliykende kullanıyorum
inşallah canım senin de mi kaybın var ?
yani kuzucum geriye baksak birşeye çözüm olmuyor. en mantıklısı ileri bakmak. allah hepimize sağlıklı evlat nasip etsin. bekletmesin hiçbirimizi :)Evet 1 dış gebelik 1 kalp durması sebepli kürtaj 2 kaybım var hayırlısı olsun dedik önümüze bakıyoruz