Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eminim bosalmadii... cunku icime girmedi bile sadece temas ettik o kdar ama biraz pimpirikli oldugum icin korkuorum
Ha yok o zaman pirpiriklenme :) bazen adet eeken olur gec olur stres kaynakli olabilir falan filan bi suru sey var. Aldirma olursun takma kafana :)

Okadar kolay hamile kalinsaydi bu topik dolmazdi inanki. Keske oyle kolaycana olsa psikolojik veya mevsimsel gecikmedir merak etme hamilelik olmaz oyle
Degilmi ama biz 5 aydir ugrasiyoruz o kadar kolay olaydi burda ne isimiz vardi degilmi ama kiz valla olanda var ha bizde esimle sandik ha deyince olur ama olmuyomus yada nasip :)

Okadar kolay hamile kalinsaydi bu topik dolmazdi inanki. Keske oyle kolaycana olsa psikolojik veya mevsimsel gecikmedir merak etme hamilelik olmaz oyle
Suanda var ya icimi ole bir rahatlattiniz ki anlatamam ... kilo almaya basladim bu ara ama bide ustune su milyonda bir ihtimal gelir beni bulur die aklim cikiyodu

Degilmi ama biz 5 aydir ugrasiyoruz o kadar kolay olaydi burda ne isimiz vardi degilmi ama kiz valla olanda var ha bizde esimle sandik ha deyince olur ama olmuyomus yada nasip :)
Var evet bi bakiyorsun korunmayi biraktim demesinyle hamile kalmasi bir oluyor yada bebek yapiyoruz denemeler basladi diyor tak diye hamilebizim ureme organi cin malimi ne

Suanda var ya icimi ole bir rahatlattiniz ki anlatamam ... kilo almaya basladim bu ara ama bide ustune su milyonda bir ihtimal gelir beni bulur die aklim cikiyodu
Ahh sen o tum ihtimalleri bize yolla valla hayir demem saka biryana emin ol yoktur. Rahat birak kendini gelir ozaman adetin

Var evet bi bakiyorsun korunmayi biraktim demesinyle hamile kalmasi bir oluyor yada bebek yapiyoruz denemeler basladi diyor tak diye hamilebizim ureme organi cin malimi ne
Ahahhahhaa hay Allah beni guldurdun Allahta bu ay bebisle seni guldursun bu arada tanisalim ben hilal yas 30.2 senelik evliyim 5 aydir ugrasiyoruz 3 aydirda klomen catlatma ignesi deniyorum bakalim ptesi hem ignenin 15.gunu hemde adetime cok yakin eger olmazsam kan vericem

Amin canim hepimizi guldursun rabbim. Memnun oldum bende 11 senelik evliyim erkenciyim 16da evlendim simdi 27 yasindayim. ikizlerim var 7yasinda. 3ay oncede 6aylik bebegimi kaybettim kalbi durdu. Suan 3. İcin ugrasiyorum

Amin canim hepimizi guldursun rabbim. Memnun oldum bende 11 senelik evliyim erkenciyim 16da evlendim simdi 27 yasindayim. ikizlerim var 7yasinda. 3ay oncede 6aylik bebegimi kaybettim kalbi durdu. Suan 3. İcin ugrasiyorum
Gecmis olsun canim. Ama ne guzel ikizlerin varmis bende gec kalanlardanim belkide erken yasta anne olmak daha iyidir. Bende isterdim ikizlerimin olmasinida daha 1ini beceremedik

Belkide ikisi birden gelir :) ilac vs kullaniyormusun?
Evet canim az once ki mesajimdada yazmistim klomen 3.ayim catlatma ignesindede 2.ayim. bende yumurta olusmuyordu bu ay bi tane guzel vardi bakalim ptesi belli olur insallah. Dua edelim birbirimize Allah yardimcimiz olsun.

Canm benim çok zor kafamda deli sorular bu karnımda bı bebek var ölümü degilmi bilmiyorum yarn gidicem son ne diyolar bakalm bı mucize olsa keşke bebegm kalp atışlarını duysam dünyalar benim olur . 3 gündür uyuyamıyorum dün gece acillestim nefes alamadım resmen bayılmışım ( çok zor süreçler Allah kimsenin başına vermesin

Kızlar merhaba yeni üyeyim ama yazışmaları sürekli takip ederdim dün girdiğimde çoğu insanın hamile kaldığında adet zamanı yaklaştığında pembe bir akıntısı geldiğini okudum dünde benim biraz pembe bir akıntım geldi ister istemez çok heveslendim adetime 6 gün vardı bugün sabahta adet oldum. Geçen ay adetim 3 gün sürmüştü normali 5 gün çok kötüyüm bir yıldır korunmuyoruz ve cocuk istiyoruz artık ne yapacağımı bilmiyorum

Kızlar bugün adetten 5gün geçti elimde ovu testi vardı onu yaptım bakın bu halde görüşleriniz nedir?

Eklentiler

• IMG-20171027-WA0005.jpeg
    12,1 KB · Görüntüleme: 72
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…