- 18 Ocak 2017
- 1.011
- 487
- 34
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #6.561
Tm cnm saolHayır hayır asıl bugün ilişki lazım yumurta çatlamış bugün silikleşmeye başlamış çünkü bu çatladı gına işaret bugünü de değerlendirin sonrasına gerek yok
Aynen valla zaman da geçmiyo offHerkez sessizliğe büründü
Hayırlısı olsun canimBat 1 Kasım nasip kısmet :)
Ne kontrolü?Bugün kontrol var çok heyecanlıyım
Canım düşükten sonra adet duzensizlesir taa ki rahim kendini toplayıp eski haline gelene kadar ondan sonra düzelir kendimden biliyorum 2 düşük yaptım hep gecikmeli oldum 3 ay sonra düzeldi adetim o yüzden boşuna umitlenip kendine hayâl kırıklı yaşatma ama tabi rabbim ol derse olur belki bebiş de olabilir hakkında hayırlısı olsunKızlar adetim geceki 3gün oldu hala adet olmadım 2gün önce kan da baktılar negatif di ama hiç gelecek gibi değil ya gecey ay düşük yaptım o yüzden mi böyle oldu acaba yoksa gebelik mi var
Canım düşükten sonra adet duzensizlesir taa ki rahim kendini toplayıp eski haline gelene kadar ondan sonra düzelir kendimden biliyorum 2 düşük yaptım hep gecikmeli oldum 3 ay sonra düzeldi adetim o yüzden boşuna umitlenip kendine hayâl kırıklı yaşatma ama tabi rabbim ol derse olur belki bebiş de olabilir hakkında hayırlısı olsun[/QUOTE canım zaten içimden hiç gelmiyo test yapmak
Çatlatma iğnesi olmuştum 36 saat sonra ilişki dedi 36 saat dün doldu o yüzden muayne etmedi salı gel çatlamışmı bakayım git yat dinlen dedi çok ağrım var dünden beriNe kontrolü?
Canım degerlendir yarın ÇatlıcakOvulasyon yaptım çatlamamış mı yanidünkü test bi tık daha koyuydu sanki iğnenin etkisi bu testte de oluyomu yaa
Tebrik ediyorum canım, kan testi yaptırdın mıKızlar geçen Ay yazışmıştık burda bana çok şükür bu ay nasip oldu dün günüm dü test yaptım hamıleyim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
evet yapılabiliyorÖzel sağlık merkezlerinde muayene olmadan direkt beta hcg testi yaptırabilir miyim?