Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar buraya ağlayarak hamileyim yazmstm 8 haftalk oldum kalp atışını duymaya diye gittim bebegn kalp atışı yok kendiside yok kese var ama bebek yok tam 3 doktora gittim biri ölmüş bu bebek dedi örümcek ağı gibi daglms dedi yıkıldım o an kürtaj edelim dedi başka Dr gittm oda göremedi bekleyelm cumartesi dedi ama şansın az dedi oburude aynı dedi kızlar napacam ben bı.kayip daha yaşayamam benm kanamam yok ağrım yok nolçak böyle ne kadar da beklicem gerçekten oldümü bebegm kan gitmemiş pıhtılaşma var sen de dediler ben oturdum bekliyorm hayat çok acımasız geliyor bana göz göre göre gitti mi smdi bebegm kürtaj olcam ben ne kadarda sahiplenmiş tim ben onu nasıl gözükmez kesenin içinde bebek :KK43::KK43: bana bişey deyin mahvoldum ben kalp atışını duymaya diye gittim bana öldü dediler:KK43:

Kızlar adetim geceki 3gün oldu hala adet olmadım 2gün önce kan da baktılar negatif di ama hiç gelecek gibi değil ya gecey ay düşük yaptım o yüzden mi böyle oldu acaba yoksa gebelik mi var
Canım dusukten sonramı ılk kanama olduğu ıcın belki henüz düzene girmemiş olabilirsin. Ama takıp et belkıde gebelık vardır bilemeyiz senın geçen ki hamılelıkte geç çıkmıştı kan da dıye hatırladım

Canım düşükten sonra adet duzensizlesir taa ki rahim kendini toplayıp eski haline gelene kadar ondan sonra düzelir kendimden biliyorum 2 düşük yaptım hep gecikmeli oldum 3 ay sonra düzeldi adetim o yüzden boşuna umitlenip kendine hayâl kırıklı yaşatma ama tabi rabbim ol derse olur belki bebiş de olabilir hakkında hayırlısı olsun
Lina sen 2 dusuk yaptım demişsin sebepleri ne pekı arastırdın mı hıc ?

Kızlar buraya ağlayarak hamileyim yazmstm 8 haftalk oldum kalp atışını duymaya diye gittim bebegn kalp atışı yok kendiside yok kese var ama bebek yok tam 3 doktora gittim biri ölmüş bu bebek dedi örümcek ağı gibi daglms dedi yıkıldım o an kürtaj edelim dedi başka Dr gittm oda göremedi bekleyelm cumartesi dedi ama şansın az dedi oburude aynı dedi kızlar napacam ben bı.kayip daha yaşayamam benm kanamam yok ağrım yok nolçak böyle ne kadar da beklicem gerçekten oldümü bebegm kan gitmemiş pıhtılaşma var sen de dediler ben oturdum bekliyorm hayat çok acımasız geliyor bana göz göre göre gitti mi smdi bebegm kürtaj olcam ben ne kadarda sahiplenmiş tim ben onu nasıl gözükmez kesenin içinde bebek :KK43::KK43: bana bişey deyin mahvoldum ben kalp atışını duymaya diye gittim bana öldü dediler:KK43:
Canım rabbim yar ve yardımcın olsun allah kimseyi evlat acısı gibi bir acı ile sinamasin rabbim ol derse olur olma derse fırtına da yaprak bile düşmez geleceği sadece yaratan bilir sen umutsuzluğa düşme rabbime sığın bol bol dua et inşallah bi şey olmaz belki daha küçüktür bebeğin ondan yoktur belki kesenin içerisine daha düşmemiş tir düşünce kalp atışı olur belki rabbim seni imtihan ediyordur sen yeter ki ona inanmaktan vazgeçme çünkü tüm güzellikler umudunu yitirdiğin an gelir her zorlukla beraber bir kolaylık vardır rabbim kimsenin omzuna kaldıramayacağı yükü yüklemez eğer şayet böyle bi şey varsa da belki hakkında hayırlısı böyledir ama üzülme bak sen kese boş dedin daha bebek yok ki kalp atışı olmaması normal hem boş olması da belki küçük diyedir

Canım dusukten sonramı ılk kanama olduğu ıcın belki henüz düzene girmemiş olabilirsin. Ama takıp et belkıde gebelık vardır bilemeyiz senın geçen ki hamılelıkte geç çıkmıştı kan da dıye hatırladım
Aynen canım benim öyle belki de nasip bu ay zaten nerdeyse birliktelik bile olmadı denecek kadar az olsa şaşarım yani

Ben bisiy sormak istiyorum evli degilim ama nisanliyim ve nisanlimla aramizda bi iliski gecti fakat icime bosalmadi.. ve benm adet gunum gecti ama hamilelik belirtilerini okudugumda mide bulamtisi bas donmesi halsizlik falan yok sadece gunum gecti ve yemek yiyorum cok kilo aldimi dusunuyorum sizde hamile olma riskim var midir ?

Merhaba bata 6 gun var ama sancilarim var uyuma halim var diye bugun bi test yaptim 4 saat sonra busekilde buldum.ama inanmakta istemiyorum.boyle olup yanlis sonuc alanlarda olmus:KK43:

Eklentiler

• Screenshot_2017-10-26-23-44-37-1.png
    Screenshot_2017-10-26-23-44-37-1.png
    452,4 KB · Görüntüleme: 74
  • 20171026_233012_001-2-1.jpg
    20171026_233012_001-2-1.jpg
    26,1 KB · Görüntüleme: 71
Ben bisiy sormak istiyorum evli degilim ama nisanliyim ve nisanlimla aramizda bi iliski gecti fakat icime bosalmadi.. ve benm adet gunum gecti ama hamilelik belirtilerini okudugumda mide bulamtisi bas donmesi halsizlik falan yok sadece gunum gecti ve yemek yiyorum cok kilo aldimi dusunuyorum sizde hamile olma riskim var midir ?
Biraz ayip olucak ama Icine bosalmadigina eminmisin ? Bazen evli korunan kadinlarda bile olabiliyor hamilelik test yap bence en iyi sonuc onunla alirsin.

Merhaba bata 6 gun var ama sancilarim var uyuma halim var diye bugun bi test yaptim 4 saat sonra busekilde buldum.ama inanmakta istemiyorum.boyle olup yanlis sonuc alanlarda olmus:KK43:
Adet belirtileriyle gebelik belirtileri karistiriliyor genelde o yuzden bence suphen varsa ya adetini bekleyip test yap yada beklemek istemiyosn kan tahlili yaptir :)

X