- 8 Ağustos 2017
- 51
- 11
- 42
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #6.541
Üzüldümnegatif
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üzüldümnegatif
herşeyin hayırlısıkoca bi negatif gordum kizlar
canım hayırlısı Allah saplık versin bu ay olmazsa önümüzdeki ay olur.koca bi negatif gordum kizlar
Hayirdir neden acaba? Insallah bebistendir canim.Çok ağrım varrr
Aşılama oldu canim ondan galiba araştırdım aşılama yaptıranların hepsinde olmus ama benm bugun 3.gun herkesin aşılama gunu ya da ertesi gunu olmus acaba bende mi gariplik varHayirdir neden acaba? Insallah bebistendir canim.
Bence sende bebek varAşılama oldu canim ondan galiba araştırdım aşılama yaptıranların hepsinde olmus ama benm bugun 3.gun herkesin aşılama gunu ya da ertesi gunu olmus acaba bende mi gariplik var
Dinleniyorum kuzum kayinvalidemle annem saolsun her işimi yapıyor hasta gibiyim ateşimde var ayy cok zorlaniyirunBence sende bebek var
Herkeste ayni olmaz muhtemelen. Bol bol dinlen.
Takvim cok yakismis kuzum kaldırmaKızlar reglime tahminim 2 gün falan var. Bugün test yaptım ama negatif. Şimdi tuvalete gittim bi fındık büyüklüğünde açık kahve rengi ve sarı/beyaz süt kesiği renginde karışık leke gibi bişey var. Yerleşme kanaması öyle mi oluyor rengi nasıl olur. 1 haftadır sol göğsüm çok ağrıyor ve kasık ağrılarım var. Gebelik takvimini dikkate almayın yanlışlıkla yaptım kaldıramıyorum
Ohhh ne guzel tadini cikar. Sonu güzel olsun.Dinleniyorum kuzum kayinvalidemle annem saolsun her işimi yapıyor hasta gibiyim ateşimde var ayy cok zorlaniyirun
Inşallah canim ALLAH hayirlisiyla kucagimizi bos birakmasin :)Ohhh ne guzel tadini cikar. Sonu güzel olsun.
Insallahhhh.Inşallah canim ALLAH hayirlisiyla kucagimizi bos birakmasin :)
Hayır canim değilim :)Insallahhhh.
Bu arada Izmir'li misin?
hayirlisi cnm insallahdeme oyle napalim vakti var demekki
insallah olur bigun bizimde
Bitmiş canımKızlar yumurtlama bittimi simdi
Saol cevap verdiğin için cnm 11 ile 12 günü degerlendirdik bugün gerek yok daha sanirimBitmiş canım
Hayır hayır asıl bugün ilişki lazım yumurta çatlamış bugün silikleşmeye başlamış çünkü bu çatladı gına işaret bugünü de değerlendirin sonrasına gerek yokSaol cevap verdiğin için cnm 11 ile 12 günü degerlendirdik bugün gerek yok daha sanirim