- 3 Kasım 2014
- 4.227
- 3.983
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #6.521
yok canim ya o sans bende yok. Olsaydi cikardi biktim artikinsallah gec dollenmedir vardir insallahhh
deme oyle napalimyok canim ya o sans bende yok. Olsaydi cikardi biktim artik
Benim 4 . Gün benim yumurtlamam 1 i gösteriyor ayın canımInsallah hayırlısı olsun hakkımızda adetin 3.gunu bugun canim senin kacinci gun. Yumurtlamam da carsamba
Sen kaç günde bir adet oluyorsunBenim 4 . Gün benim yumurtlamam 1 i gösteriyor ayın canım
Benim 4 . Gün benim yumurtlamam 1 i gösteriyor ayın canım
Günü tam belli olmaz ki canim belki erken yumurtlamış olabilirsinSaol cnm ama yumurtlama daha 4 gün var erken olmuyomu
inşallahh :) ama umutlu olmak lazımInsallah canim gercek olsun hepimiz icin.
Haberler nasıl merak ettimkizlar bat bugun
sari lekelenmem var sadece sabah adet belirtim vardi daha yok
sadece gogus hassasiyetim var azicik
testte yok evde yapmaya
Ben bu ay ümidi kestim. Duzenli iliski yasayamadik. Şu an deli gibi temizlik yapiyorum. Arada da acaba olabilir mi diyorum. Son 4 gunum kaldi.inşallahh :) ama umutlu olmak lazım
testim geldi ama beklemem lazim biraz yoksa cikmazHaberler nasıl merak ettim
genelde ümidini kestiğin zamanlarda gelir güzel haberler :) senin bi tarihin var en azından bende oda yok kiyasal gebelik yaşadım geçen ay acaba bat tarihim ne zmndır diye düşünüyorum ama yaklaşık 10 gündür feci halde göğüs hassasiyetim var dokunamıyorum bleBen bu ay ümidi kestim. Duzenli iliski yasayamadik. Şu an deli gibi temizlik yapiyorum. Arada da acaba olabilir mi diyorum. Son 4 gunum kaldi.
Yapmadın mı halatestim geldi ama beklemem lazim biraz yoksa cikmaz
hayir canim yapinca haber veririmYapmadın mı hala
koca bi negatif gordum kizlarhayir canim yapinca haber veririm
testim geldi ama beklemem lazim biraz yoksa cikmaz
Cok gecmis olsun canim. Allah en kisa zamanda saglikli hamilelik nasip etsin. Acaba yumurtlama döneminde olabilir misin.genelde ümidini kestiğin zamanlarda gelir güzel haberler :) senin bi tarihin var en azından bende oda yok kiyasal gebelik yaşadım geçen ay acaba bat tarihim ne zmndır diye düşünüyorum ama yaklaşık 10 gündür feci halde göğüs hassasiyetim var dokunamıyorum ble
Canim yarin sabah tekrar dene istersen.koca bi negatif gordum kizlar
olmazsam denerim cnmCanim yarin sabah tekrar dene istersen.
negatifHaberler nasıl merak ettim