- 14 Kasım 2015
- 1.103
- 293
- 30
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #6.501
Canımmm teşekkür ederim Allâh razı olsun..zate bu ay pek de beklemiyordum gerçi ama belli de olmaz sözde düşünce gitti benden ama işte korummuymptm nasip diyorum hayırlısıCanım benim hayırlı güzel haberlerle gelırsın ınsallah üçten dua edecegım sana
Hoşgeldinherkese merhaba ben yeni katıldım amacımız aynı nasip inşallah
Canım hadi hayirlisi olsun. Pozitif sonuç alirsin insallah. Dikkat et kendineKizlaaarrr aşılamam yapildiiii :)
Ediyorum canim elimden geldiğince insallah tutar :)Canım hadi hayirlisi olsun. Pozitif sonuç alirsin insallah. Dikkat et kendine
Canım bol bol dinlen bu çok önemliEdiyorum canim elimden geldiğince insallah tutar :)
Dinlemiyorum kuzum ağır is yapmıyorum yatıyorum zaten nasipse her şekild e olurCanım bol bol dinlen bu çok önemli
test yaptinmi canim kac gun gecti adetinKizlar adetim gecikti ne leke ne bisi var. Agrim sizim da yok. Pkoluyum ama hic gecikmem yasamam. Belirti de yok kafayi yicem. Oldum saniyorum wc gidiyorumm siliyorum bakiyorum bisi yok.
Benimde 15 kasım hayırlısı hakkımızadAdet oldum yenisi 15 kasim
İnşallah dualar seninle mutlu haberi ver bizekizlarr bat bugun insallah kirmizilari gormem
Yaptim cikmadi malesef. 3.guntest yaptinmi canim kac gun gecti adetin
insallah gec dollenmedir vardir insallahhhYaptim cikmadi malesef. 3.gun
insallah canimİnşallah dualar seninle mutlu haberi ver bize
Bence baya kırmızı degerlendirinKızlar bugün 11 gün bugunmu yumurtlamam bakarmisinz
Saol cnm ama yumurtlama daha 4 gün var erken olmuyomuBence baya kırmızı degerlendirin
Benimde 15 kasım hayırlısı hakkımızad