- 8 Ağustos 2017
- 51
- 11
- 42
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #6.481
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acaba varmı daha 1 hafta var ama bakarmisiniz kizlar
canim normal halini atarmisin testin rica etsemAcaba varmı daha 1 hafta var ama bakarmisiniz kizlar
Işıksız pek belli değil amacanim normal halini atarmisin testin rica etsem
boyleyken bisey goremedim ben kuzumIşıksız pek belli değil ama
Yok geçmedi 27 Ekim adet olmam gerekiyor ama sabirsizliktan erken yaptimboyleyken bisey goremedim ben kuzum
gectimi adetin
insallah vardir da ben goremiyorumdur
Inşallah kuzum bu ayda biz veririz guzel haberler belki :)Hadi bakalım hayırlısı olsun bi bebiş haberide senden gelir inşallah ❤
Inşallah canim benim doktor cok başarılı oldu dedi ama ALLAH izin ederse olurİnş tutar cnm benimki tutmamisti inş bebiş haberini verirsin 14 gün sonra
Amin inşallah isteyen herkese nasip olsunInşallah kuzum bu ayda biz veririz guzel haberler belki :)
Kaç yumurtan olmuştu canim seninİnş tutar cnm benimki tutmamisti inş bebiş haberini verirsin 14 gün sonra
üç yumurtam oluşmuştu cnm
Yok canım adet oldum ben bitti bilecanim sen ne yaptin varmi bu ay bi seyler
Neden olmasın inşallahInşallah kuzum bu ayda biz veririz guzel haberler belki :)
hadi yaYok canım adet oldum ben bitti bile
Bende sana bakındım demin biliyor musun ? Canım benım iyiyim cok şükür sen nasılsın ? Ne zaman bat ? Hayırlı haberlerini beklıyorum canım. Benim mide bulantılarıyla basım dertte maalesef ama su bu kaç gündür baya baya toparladım canım çok şükür
Canım benim hayırlı güzel haberlerle gelırsın ınsallah üçten dua edecegım sanaCanım bat pazartesi olsa gerek...çünkü kanama 25inde başladı kanama başladığı günü de sayarsak pazartesi oluyo ama adet sancıların var sanırım olacağım canım...Bakalım hayırlısı olsun. İnşallah çok sürmeden geçer canım