- 8 Ağustos 2017
- 344
- 485
- 40
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #6.361
Boyle canim
Gözün aydın canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boyle canim
Yazarim canimCok yorma kendini canim. Guzel haberlerini bekliyorum.
Cnm normalde adetin nasıl gelir pki bole pembemiydi insallah olmazsin bacimkizlar adet oluyorum galiba pembe akintim olmus
Direk olurum normalde ama bakalim insallah olmamda bebek yerlesiyordurCnm normalde adetin nasıl gelir pki bole pembemiydi insallah olmazsin bacim
İnşallah cnm benim çok yoğun değil se zatn oledir yerlesiyo dur Rabbim yardimcin olsunDirek olurum normalde ama bakalim insallah olmamda bebek yerlesiyordur
Nasıl yani... olmuyorsundur insallah canim. Yerlesmedir umarim.kizlar adet oluyorum galiba pembe akintim olmus
Cok yogun degil akinti gibi acik pembe ve hic adet sancim yok normalde duramamNasıl yani... olmuyorsundur insallah canim. Yerlesmedir umarim.
kaç gün var adetine, testte çizgi baya belliydi. Yerleşme kanaması olması daha yüksek ihtimal inşallahCok yogun degil akinti gibi acik pembe ve hic adet sancim yok normalde duramam
4 gun gecti adetimkaç gün var adetine, testte çizgi baya belliydi. Yerleşme kanaması olması daha yüksek ihtimal inşallah
Saol kuzum insallah bu sefer tutarAy masallah hadi bakalim benimde hep 2 yumurta olusuyor
Baya geçmiş inşallah yerlesiyordur ve sıkı sıkı tutunur4 gun gecti adetim
İnsallah canim tedavi goruyorum o kadar zoruma gidiyorki elimden geleni yapiyorum niye olmuyor hala diyeBaya geçmiş inşallah yerlesiyordur ve sıkı sıkı tutunur
Oldu inşallah cnm öle düşünme bence bi kadın doğuma git hem kan ver hem muayene ol belki dr bi ilaç felan verir arkadaşım da bole olmuştu dr igne vermişti bebek icinİnsallah canim tedavi goruyorum o kadar zoruma gidiyorki elimden geleni yapiyorum niye olmuyor hala diye
Progestan kullaniyorum canim doktorum vermisti bebegin tutunmasina yardimci olabilecek bir ilacmisOldu inşallah cnm öle düşünme bence bi kadın doğuma git hem kan ver hem muayene ol belki dr bi ilaç felan verir arkadaşım da bole olmuştu dr igne vermişti bebek icin
Tmm cnm yine böle durumlar da dr unla konuş en azından için rahat eder.Progestan kullaniyorum canim doktorum vermisti bebegin tutunmasina yardimci olabilecek bir ilacmis
Haklisin canim sadece peceteye geliyor silince suan icin adete donmedi insallah dönmezTmm cnm yine böle durumlar da dr unla konuş en azından için rahat eder.
Bahsettigin yerlesme kanamasina cok benziyor.Sen bu gece kan vermeye git canim. Yarinda doktora muayene ol. Insallah bebegin yerleşiyordur ve buda onun habercisidir.Cok yogun degil akinti gibi acik pembe ve hic adet sancim yok normalde duramam
Tamamen adet oldum canim olmadi yine tedaviyede ara vermek istiyorum doktorumla konusacamBahsettigin yerlesme kanamasina cok benziyor.Sen bu gece kan vermeye git canim. Yarinda doktora muayene ol. Insallah bebegin yerleşiyordur ve buda onun habercisidir.
Tamamen adet oldum canim olmadi yine tedaviyede ara vermek istiyorum doktorumla konusacam