- 10 Ocak 2017
- 1.223
- 1.059
- 36
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #6.281
Cnm bnce bozuk değil gibi burdan öle duruyo ben 2.çizgi yi bile gordmKizlar bu test bozukmu ya anlamadim
Ayy bilmiyorum ne zman test yapsam hep bole kafa karisikligi oluyor ..o yuzden guvenemiyorumCanım bence ikinci çizgi var bozuk değil gibi dağılmamış
Benim de memleket Trabzon ama ben de İstanbul dayım:)Yok canım görev nedeniyle urfadayız memleketim trabzon
Ayy ne çok trabzonlu varBenim de memleket Trabzon ama ben de İstanbul dayım:)
Dr adet döngüne göre normal dedi banaGeç catlamiş yani. Biz bu ay takvimde gosteren yumurtlama zamanini degerlendiremedik.bende 29 gunde bir oluyorum.
8. 10. ve 17. 18. gunleri degerlendirdik. Bu ayi saldik yani kafamiza gore takiliyoruz. Artik kismet.
Sabahlar önemli
Sen Trabzon neresi kızBenim de memleket Trabzon ama ben de İstanbul dayım:)
Merkez:) Sen?Sen Trabzon neresi kız
Bende araklıMerkez:) Sen?
Ayy ne çok trabzonlu varçok memnun oldum canım
memnun oldum hanımlar.Bende araklı
Bende bende ...canım ilk bebek mi olacak seninmemnun oldum hanımlar.
Bat gecti mi peki? Ay dönunce niye yapmadin sekerimCnm yaptim okulq gittim geldim yarim saatte.geldigimde boyleydi
Cnm emin olamadim bende vala varmi yokmu anlamadimCnm bnce bozuk değil gibi burdan öle duruyo ben 2.çizgi yi bile gordm
Cnm bana var gibi geldi bat ne zman diCnm emin olamadim bende vala varmi yokmu anlamadim
Cnm 18 i yani 2 gun daha var anliyacagin ..dayanamadim idrarada sıkisıktim yaptim :)Bat gecti mi peki? Ay dönunce niye yapmadin sekeriminsallah hamilesindir.
Cnm 18 i bat 2 gunum varCnm bana var gibi geldi bat ne zman di
Bende merak ettim bak simdi. Eczane yakinsa 2 tane test al bence canim. Birini idrara sıkışık oldugunda tekrar yaparsin. Birinide yarin sabah. Sen bilirsin tabi.Cnm 18 i yani 2 gun daha var anliyacagin ..dayanamadim idrarada sıkisıktim yaptim :)
Bnce gidip kan ver cnm benimde bigün bat bakalım gelen giden yok pek.umutlu degilm bu aydan amaCnm 18 i bat 2 gunum var
Hoş geldin aramıza bitanem inşallah hayırlı haberler verirsinnnBeni de ekleyin listeye:) Benim biraz geç ama olsun 31 Ekim diyelim...
Evde var cnm yarin tekrarlarim ama bu aydan pek bi beklentim yoktu es gecmistim hep onemli gunleriBende merak ettim bak simdi. Eczane yakinsa 2 tane test al bence canim. Birini idrara sıkışık oldugunda tekrar yaparsin. Birinide yarin sabah. Sen bilirsin tabi.
Cnm testte emin olmadan kan vermicem ya ..benimde bu ay cok beklentim yoktu bakalim hayirlisi.sen test yapnadinmi cnnBnce gidip kan ver cnm benimde bigün bat bakalım gelen giden yok pek.umutlu degilm bu aydan ama