- 14 Kasım 2012
- 5.091
- 4.981
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #6.101
İnşallah canım hayırlısı ve sağlıklısı olsunsende haklisin cok gorduk burda testi pozitif olup kanda negatifi goreni
insallaaaaahh vardir ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım hayırlısı ve sağlıklısı olsunsende haklisin cok gorduk burda testi pozitif olup kanda negatifi goreni
insallaaaaahh vardir ..
Hayırlı olsun Allah olmayanlara ve bana da versin inşallahYok kuzum ilaç kullanmadım sadece akıntımı takip ettim ve takvimim uygulamasında ki tarihten çok daha erken yumurtladığımı farkettim ve değerlendirdik ben ümitli değildim açıkçası ve hala inanamıyorum sanırım kanda çıkmadan keseyi kalp atışlarını görmeden inanamıycam
Ayrıca insallah hamiledirsinnn :)Kızlaarr kizlarrrr ben sabah gebelik testi yaptım negatif çıktı labakuic marka şimdi çöpe atacaktım baktım gölge gibi hayalet bi çizgi var bu geçersiz mi oluyor ama olmasa saatlerde geçse hiç çizgi çıkmazdı dimi yaaa bat bugün hâlâ olmadım adet ve her zaman adete yakin tatlı şeyler isterdi canım şimdi bu sefer tatlı görünce yüzümü çeviriyorum iştahım açıldı çok sık idrara çıkiyorum hatta gece bile uykumdan uyanıyorum bu yüzden göğüslerim de aşırı derecede yeşil damarlar gözüküyor ve sol kasığım sancilaniyorr var mıdır yaaa
Amin canım inşallah testin markası freelyHayırlı olsun Allah olmayanlara ve bana da versin inşallah
Hangi marka test kullandın
canim yumurtluyorum dedigin gunlerde yani akintinin oldugu gunlerde kasık agrinda oldumu ?İnşallah canım hayırlısı ve sağlıklısı olsun
1 günüm geçiyor inşallah ya inşallah pek umudum kalmadı ama neyseAyrıca insallah hamiledirsinnn :)
Evet canım hafif bel ve kasık ağrım oldu hatta aynı gün adetim bitmişti sasırmıştım adet bitiminde ağrı mı olurmuş diye sonra akıntı da gelmeye başlayınca yumurtlama olduğunu anladımcanim yumurtluyorum dedigin gunlerde yani akintinin oldugu gunlerde kasık agrinda oldumu ?
Hayirlisi olsun insallah kuzum takmamaya calisiyorum artikCanim bende 3 ay falan önce klomenle catlatma iğnesi kullanmıştım 13.gun pozitifti ama kanda çıkmadı catlatma iğnesinden dolayı pozitif çıkmış hamilelik hormonu varmis o iğnelerde adetini bekle kuzum insallah vardır bebis :)
Benimde aynı canım 37çıktı benimde 4gün son4a düşük olduBenimki 54du.2haftalikdi bende
Hayırlı olsun Allah olmayanlara ve bana da versin inşallah
Hangi marka test kullandın[canım sen ne yaptın verdim mi kan veya adet oldun mu?
Aç derken?
Bu İlaçlar ne içindi canım ayrı ayrı isimleri. Hayırlı olsun buaradaFemara kullandım kuzum inofolic combi ve glifor ve de agnucaston ile birlikte
Tebrikler hamilesinKizlar ovu aksamda bole cikti bata yedi kala yumrtlicammi ben ya ufff
Yok cnm yaptim ama negatif ciktiTebrikler hamilesin
Bence gebelik testi i yap
Çünki ovu testi pozitif olunca gebelik testi de pozitif çıkıyo
Bak canım daha bir hafta varmış batınaYok cnm yaptim ama negatif cikti
Canim bende polikistik over var. Yani buna bağlı insulin direnci oluyo glifor onun için ..inofolic combi de pkolularda yumurtlama yı duzenlemeye yardımcı folik asit. Agnucaston ise hayıt ekstartı hormon duzenliyo bi ne vi:) çok saol canım insallah sağlıkla ilerler darısı sana ve tüm isteyenilere olsunBu İlaçlar ne içindi canım ayrı ayrı isimleri. Hayırlı olsun buarada
Hic sanmiyorum cnm sadece dedim acaba tekrarmi yumurtluyorumBak canım daha bir hafta varmış batına
Belki pozitifi görürsün bence yarın test yapmalısın
Hm inşallah hamilesindirHic sanmiyorum cnm sadece dedim acaba tekrarmi yumurtluyorum