Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok kuzum ilaç kullanmadım sadece akıntımı takip ettim ve takvimim uygulamasında ki tarihten çok daha erken yumurtladığımı farkettim ve değerlendirdik ben ümitli değildim açıkçası ve hala inanamıyorum sanırım kanda çıkmadan keseyi kalp atışlarını görmeden inanamıycam
Hayırlı olsun Allah olmayanlara ve bana da versin inşallah
Hangi marka test kullandın

Kızlaarr kizlarrrr ben sabah gebelik testi yaptım negatif çıktı labakuic marka şimdi çöpe atacaktım baktım gölge gibi hayalet bi çizgi var bu geçersiz mi oluyor ama olmasa saatlerde geçse hiç çizgi çıkmazdı dimi yaaa bat bugün hâlâ olmadım adet ve her zaman adete yakin tatlı şeyler isterdi canım şimdi bu sefer tatlı görünce yüzümü çeviriyorum iştahım açıldı çok sık idrara çıkiyorum hatta gece bile uykumdan uyanıyorum bu yüzden göğüslerim de aşırı derecede yeşil damarlar gözüküyor ve sol kasığım sancilaniyorr var mıdır yaaa:dua:
Ayrıca insallah hamiledirsinnn :)

canim yumurtluyorum dedigin gunlerde yani akintinin oldugu gunlerde kasık agrinda oldumu ?
Evet canım hafif bel ve kasık ağrım oldu hatta aynı gün adetim bitmişti sasırmıştım adet bitiminde ağrı mı olurmuş diye sonra akıntı da gelmeye başlayınca yumurtlama olduğunu anladım

Kizlar ovu aksamda bole cikti bata yedi kala yumrtlicammi ben ya ufff

Eklentiler

• 20171011_225141.jpg
    20171011_225141.jpg
    17,1 KB · Görüntüleme: 186
Bu İlaçlar ne içindi canım ayrı ayrı isimleri. Hayırlı olsun buarada
Canim bende polikistik over var. Yani buna bağlı insulin direnci oluyo glifor onun için ..inofolic combi de pkolularda yumurtlama yı duzenlemeye yardımcı folik asit. Agnucaston ise hayıt ekstartı hormon duzenliyo bi ne vi:) çok saol canım insallah sağlıkla ilerler darısı sana ve tüm isteyenilere olsun

X