-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #6.081
Kan testi yapdir canim.Varsa cikar inshallah orda.Kızlaarr kizlarrrr ben sabah gebelik testi yaptım negatif çıktı labakuic marka şimdi çöpe atacaktım baktım gölge gibi hayalet bi çizgi var bu geçersiz mi oluyor ama olmasa saatlerde geçse hiç çizgi çıkmazdı dimi yaaa bat bugün hâlâ olmadım adet ve her zaman adete yakin tatlı şeyler isterdi canım şimdi bu sefer tatlı görünce yüzümü çeviriyorum iştahım açıldı çok sık idrara çıkiyorum hatta gece bile uykumdan uyanıyorum bu yüzden göğüslerim de aşırı derecede yeşil damarlar gözüküyor ve sol kasığım sancilaniyorr var mıdır yaaa
Korkuyorum yaaKan testi yapdir canim.Varsa cikar inshallah orda.
Ayyy hadi insallah guzel haberlerini bekliyoruzKorkuyorum yaainşallah vardır
İnşallah canımAyyy hadi insallah guzel haberlerini bekliyoruz
Canim bende 3 ay falan önce klomenle catlatma iğnesi kullanmıştım 13.gun pozitifti ama kanda çıkmadı catlatma iğnesinden dolayı pozitif çıkmış hamilelik hormonu varmis o iğnelerde adetini bekle kuzum insallah vardır bebis :)Dikkatli bakinca belli okuyor canim
Kuzum sabah ilk idrarınla yapsan vardır belki adetin geçsin bakalım Inşallah vardırAz önce test yaptım negatif çıktı
Kaç aydir deniyosunuz cnm?Ayy benim de bata 4 gun var. goguslerim acimaya basladi ama... insallh biseyler vardir da ondan aciyodur.. :) genelde reglden oluyo a yine de umut ediyoruz.. bu ay hergun gun asiri iliski olmasina rağmen olmazsa. artik sogan suyuna baslicam
Benimki 54du.2haftalikdi bendeAynen canım kaç çıkmıştı değerin
Aynen melegim kalcaz allah vercek sabirliyiz biz bu imtihanida kazancaz insallah mis gibi bebelerimiz olcak inaniyorum ben allah kabul etmiyecegi hic bir duayi el actirip ettirmez beybimbugun test yapacakmisin canim insallah tutmustur bu ay kiz aylardir buralardayiz bi tutturamadik haa demi kiz
Mina_1414
canim hamilemisiiiinnSon yaptığım test canım iki gündür maşallahı var yapar yapmaz çıkıyo inanamıyorum ve sürekli test yapıyorum hepsi pozitif çok şükür
Evet canım rabbime çok şükür bu ay pozitifi gördüm hala inanamıyorum çok teşekkür ederim :)canim hamilemisiiiinn
cok sevindimmm ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
gozun aydin
gecen ay beraber beklemistik
Hayırlı olsun kuzummm :)))Son yaptığım test canım iki gündür maşallahı var yapar yapmaz çıkıyo inanamıyorum ve sürekli test yapıyorum hepsi pozitif çok şükür
rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim gercekten gorunce cok sasirdim ve cok sevindimmmEvet canım rabbime çok şükür bu ay pozitifi gördüm hala inanamıyorum çok teşekkür ederim :)
Yok kuzum ilaç kullanmadım sadece akıntımı takip ettim ve takvimim uygulamasında ki tarihten çok daha erken yumurtladığımı farkettim ve değerlendirdik ben ümitli değildim açıkçası ve hala inanamıyorum sanırım kanda çıkmadan keseyi kalp atışlarını görmeden inanamıycamrabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim gercekten gorunce cok sasirdim ve cok sevindimmm
herhangi bi ilac kullandinmi ?
sende haklisin cok gorduk burda testi pozitif olup kanda negatifi goreniYok kuzum ilaç kullanmadım sadece akıntımı takip ettim ve takvimim uygulamasında ki tarihten çok daha erken yumurtladığımı farkettim ve değerlendirdik ben ümitli değildim açıkçası ve hala inanamıyorum sanırım kanda çıkmadan keseyi kalp atışlarını görmeden inanamıycam
Kuzum umudunu kırmak istemem ama bende de bu ay oyle oldu 2 farklı markayla yaptim ilk gun 1bucum saat sonra çift çizgi oldu diğeri damlarında ilk 5 10 doda cikti ama kanda yok 1.20 cikti adette oldum zaten bugun aşılama ignemi vurgundum: )Kızlaarr kizlarrrr ben sabah gebelik testi yaptım negatif çıktı labakuic marka şimdi çöpe atacaktım baktım gölge gibi hayalet bi çizgi var bu geçersiz mi oluyor ama olmasa saatlerde geçse hiç çizgi çıkmazdı dimi yaaa bat bugün hâlâ olmadım adet ve her zaman adete yakin tatlı şeyler isterdi canım şimdi bu sefer tatlı görünce yüzümü çeviriyorum iştahım açıldı çok sık idrara çıkiyorum hatta gece bile uykumdan uyanıyorum bu yüzden göğüslerim de aşırı derecede yeşil damarlar gözüküyor ve sol kasığım sancilaniyorr var mıdır yaaa