Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
gittim canım bugun de izmrin ilçesindeyım haftaya çarsamba gel dedı kan ıcın tek supelendığım benım hıc boyle olmazdı leke gelir hemen adet baslardı 5 gun gectı leke uzerınden inşlh rabbım nasıp eder

Kızlaarr kizlarrrr ben sabah gebelik testi yaptım negatif çıktı labakuic marka şimdi çöpe atacaktım baktım gölge gibi hayalet bi çizgi var bu geçersiz mi oluyor ama olmasa saatlerde geçse hiç çizgi çıkmazdı dimi yaaa bat bugün hâlâ olmadım adet ve her zaman adete yakin tatlı şeyler isterdi canım şimdi bu sefer tatlı görünce yüzümü çeviriyorum iştahım açıldı çok sık idrara çıkiyorum hatta gece bile uykumdan uyanıyorum bu yüzden göğüslerim de aşırı derecede yeşil damarlar gözüküyor ve sol kasığım sancilaniyorr var mıdır yaaa:dua:
Kan testi yapdir canim.Varsa cikar inshallah orda.

Kızlar bnm adet sancilarim başladı adete üç gün var test yaptım negatif umutlar bidaki aya kaldi:KK43::KK43:

Hamile olan arkadaslarim tebrikler canlar allah biz tuturamayanlarada tutturmayi nasip etsin bakalim guzel guzel nesleyin bebeleri de bol bol dinlenin tadini cikarin sizler icin 9 aylik bor seruven basliyor her anin kiymetini bilin

rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim gercekten gorunce cok sasirdim ve cok sevindimmm
herhangi bi ilac kullandinmi ?
Yok kuzum ilaç kullanmadım sadece akıntımı takip ettim ve takvimim uygulamasında ki tarihten çok daha erken yumurtladığımı farkettim ve değerlendirdik ben ümitli değildim açıkçası ve hala inanamıyorum sanırım kanda çıkmadan keseyi kalp atışlarını görmeden inanamıycam

Yok kuzum ilaç kullanmadım sadece akıntımı takip ettim ve takvimim uygulamasında ki tarihten çok daha erken yumurtladığımı farkettim ve değerlendirdik ben ümitli değildim açıkçası ve hala inanamıyorum sanırım kanda çıkmadan keseyi kalp atışlarını görmeden inanamıycam
sende haklisin cok gorduk burda testi pozitif olup kanda negatifi goreni
insallaaaaahh vardir ..

Kızlaarr kizlarrrr ben sabah gebelik testi yaptım negatif çıktı labakuic marka şimdi çöpe atacaktım baktım gölge gibi hayalet bi çizgi var bu geçersiz mi oluyor ama olmasa saatlerde geçse hiç çizgi çıkmazdı dimi yaaa bat bugün hâlâ olmadım adet ve her zaman adete yakin tatlı şeyler isterdi canım şimdi bu sefer tatlı görünce yüzümü çeviriyorum iştahım açıldı çok sık idrara çıkiyorum hatta gece bile uykumdan uyanıyorum bu yüzden göğüslerim de aşırı derecede yeşil damarlar gözüküyor ve sol kasığım sancilaniyorr var mıdır yaaa:dua:
Kuzum umudunu kırmak istemem ama bende de bu ay oyle oldu 2 farklı markayla yaptim ilk gun 1bucum saat sonra çift çizgi oldu diğeri damlarında ilk 5 10 doda cikti ama kanda yok 1.20 cikti adette oldum zaten bugun aşılama ignemi vurgundum: )

X