Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar şimdi yaptım testi negatif tek çizgi çıktı maalesef :KK43:
Kızlar sizlere durumumu şöyle anlatayım sat 11 Eylül'de oldu yumurtlama 21-22-23 eylül civarıydı. Benim her ay yumurtlama kanamam olur kahverengi. Bu ayda adetim bitti 3 gün sonra kahverengi lekelenmem başladı. Yumurtlama zamanım geçti kahverengi devam ediyor birde kan geldi bende yanlış hatırlamıyorsam 26-27 eylül gibi doktora gittim 14 mm lik yumurtan var dedi bu kanamada normal dedi. Neyse dedim belki geç yumurtlama yada ikinci yumurtlamadır muhtemelen 30 eylül gibi çatlar diye düşündüm değerlendirdik günleri.kahverengi akıntım ve arada gelen kan 2 hafta gelmiştir. Bat tarihine 2-3 gün kala kesildi. Bat tarihimde 7 Ekim. Gelen giden olmadı o günden beri. Arada adet ağrım bel ağrılarım bacak ağrısı oluyor ama hani o geç yumurtadan bi umudum vardı ama şimdi tek çizgiyi görünce olmadığını anladım. Ultra erken gebelik testi aldım olsa çıkardı bence. Yani kızlar durumum bundan ibaret. Sadece her ay 3-4 gün gelen kahverengi akıntım bu ay 2 haftayı bulmuştur geldi ve hiç kan gelmezdi bu sefer kanda geldi. Doktorda normal deyince birşey demedim. Ama tabi önümüzdeki aylarda devam ederse başka doktora muayene olacağım. Bakalım benim adet tarihim ne zaman olacak şimdi

Kizlar bata yedi kala ovu testim koyulasmaya baslamis..tekrar yumurtlama olabilirmi

Eklentiler

• 20171011_133243.jpg
    20171011_133243.jpg
    11,9 KB · Görüntüleme: 139
Kızlaarr kizlarrrr ben sabah gebelik testi yaptım negatif çıktı labakuic marka şimdi çöpe atacaktım baktım gölge gibi hayalet bi çizgi var bu geçersiz mi oluyor ama olmasa saatlerde geçse hiç çizgi çıkmazdı dimi yaaa bat bugün hâlâ olmadım adet ve her zaman adete yakin tatlı şeyler isterdi canım şimdi bu sefer tatlı görünce yüzümü çeviriyorum iştahım açıldı çok sık idrara çıkiyorum hatta gece bile uykumdan uyanıyorum bu yüzden göğüslerim de aşırı derecede yeşil damarlar gözüküyor ve sol kasığım sancilaniyorr var mıdır yaaa:dua:

Kızlaarr kizlarrrr ben sabah gebelik testi yaptım negatif çıktı labakuic marka şimdi çöpe atacaktım baktım gölge gibi hayalet bi çizgi var bu geçersiz mi oluyor ama olmasa saatlerde geçse hiç çizgi çıkmazdı dimi yaaa bat bugün hâlâ olmadım adet ve her zaman adete yakin tatlı şeyler isterdi canım şimdi bu sefer tatlı görünce yüzümü çeviriyorum iştahım açıldı çok sık idrara çıkiyorum hatta gece bile uykumdan uyanıyorum bu yüzden göğüslerim de aşırı derecede yeşil damarlar gözüküyor ve sol kasığım sancilaniyorr var mıdır yaaa:dua:

Bende bu markayı kullanıyorum 4 saat sonra felan ikinci çizgi hafif belirtiyor kendini 2aydır kullanıyorum hamile değilim

ayın 6 da birkereye mahsuz leke geldı ve başka olmadı adet gunumdu yanı suan 5 gun geçtı fakat ben hıc boyle bısey yasamadım leke gelirdı 1 yada 2saate adet baslardı kaç gun oldu olmadım test negatıf cıkıyor beyaz akıntım oluyor hasta oldum sanıyorum kosuyorum wc ye fakat beyaz şeffaf bı akıntı eğer hamıle olsam ıdrar testınde cıkardı demı arkadaşlar

boyle bısey yasayan oldumu kendımı hamıle gıbı hıssedıyyorum lekelenmeden sonra kı testler negatıf :KK43:
Canım bazen testler yanlış sonuç veriyor üzülme git bi kan ver kesin emin olursun yoksa da adet söktürücü falan alırsın rabbim tüm umut ile bekleyenlerin umudunu kırmasın inşallah

X