- 8 Mayıs 2017
- 1.626
- 3.644
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #6.061
Yaptın mı canım sonuç neKış temizliği yapacaktım canım ağır da kaldıracağım şeyler olacak camlar koltuklar silinecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaptın mı canım sonuç neKış temizliği yapacaktım canım ağır da kaldıracağım şeyler olacak camlar koltuklar silinecek
Kaç gün var bata peki çok da ağır kaldırma canım var mı bir belirti filan?Kış temizliği yapacaktım canım ağır da kaldıracağım şeyler olacak camlar koltuklar silinecek
Tebrik ederim canım iki gün sonra tekrarla değer iki katına çıkar inşallah sağlıklı bir hamileliktirKizlar hamileymisimmmm. Kan degerim 80 cikti 2 haftalik normalmi deger
Ovulasyon testi hayatımda kullanmadım canım evde yok ama diger ay alacam olmuyor acelem var 39 da dogurmak istiyordum :)
Hayrlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallahKizlar hamileymisimmmm. Kan degerim 80 cikti 2 haftalik normalmi deger
Son yaptığım test canım iki gündür maşallahı var yapar yapmaz çıkıyo inanamıyorum ve sürekli test yapıyorum hepsi pozitif çok şükür
Tebrikler bitanem hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah bizede dua etKizlar hamileymisimmmm. Kan degerim 80 cikti 2 haftalik normalmi deger
Kızlaarr kizlarrrr ben sabah gebelik testi yaptım negatif çıktı labakuic marka şimdi çöpe atacaktım baktım gölge gibi hayalet bi çizgi var bu geçersiz mi oluyor ama olmasa saatlerde geçse hiç çizgi çıkmazdı dimi yaaa bat bugün hâlâ olmadım adet ve her zaman adete yakin tatlı şeyler isterdi canım şimdi bu sefer tatlı görünce yüzümü çeviriyorum iştahım açıldı çok sık idrara çıkiyorum hatta gece bile uykumdan uyanıyorum bu yüzden göğüslerim de aşırı derecede yeşil damarlar gözüküyor ve sol kasığım sancilaniyorr var mıdır yaaa
Yaa anladım teşekkür ederimBende bu markayı kullanıyorum 4 saat sonra felan ikinci çizgi hafif belirtiyor kendini 2aydır kullanıyorum hamile değilim
Gebelik ihtimali yüksek canım hadi insallahhhKizlar bata yedi kala ovu testim koyulasmaya baslamis..tekrar yumurtlama olabilirmi
Teşekkür ederim canım darısı isteyen herkese olsun inşallahTebrik ederim caniiim, cizgi cok belli
Keskeeee cnmm ama nerdeeeGebelik ihtimali yüksek canım hadi insallahhh
Teşekkür ederim canım darısı isteyen herkese olsun inşallah
Canım bazen testler yanlış sonuç veriyor üzülme git bi kan ver kesin emin olursun yoksa da adet söktürücü falan alırsın rabbim tüm umut ile bekleyenlerin umudunu kırmasın inşallahboyle bısey yasayan oldumu kendımı hamıle gıbı hıssedıyyorum lekelenmeden sonra kı testler negatıf