Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
28 Ekim evlilik yıldönümüm bu ay eşime yıldönümü hediyesi olarak bunu düşündüm :deli:

Nerden anladın canım
Son yaptığım test canım iki gündür maşallahı var yapar yapmaz çıkıyo inanamıyorum ve sürekli test yapıyorum hepsi pozitif çok şükür

Eklentiler

• 9620F97A-393C-4789-890C-B5CDBBC16933.jpeg
    9620F97A-393C-4789-890C-B5CDBBC16933.jpeg
    62,8 KB · Görüntüleme: 207
:KK9: tebrik ederim canım belirtilerin var mıydı benimde bata 8 gün var
Üç gündür hafif bel ve kasık ağrım oluyor ama çok az bi de göğüs hassasiyetim var o da aşırı değil sabahları karın ağrım oluyor, ayaklarım da yanma oluyor ve hazımsızlık çektim bi kaç gün başka da pek belirtim yok o yüzden hala inanamıyorum oğlum da ağrının sızının kralını yaşamıştım şimdi inanamıyorum bi de bi ara çok sakarlaştım elimi neye çarpsam kırıldı devrildi döküldü :)
en önemlisi bi kaç gün üst üste gelinlik giydiğim rüyalar gördüm oğlumda da aynısı olmuştu rüyanın etkisinde kalıp araştırmıştım ve evlat anlamına ulaştım sanırım o da bir belirti :)

Bende bebeğim olduğunu gördüm bu akşam rüyamda benim belirti yok bu ay inşallah kırmızıları görmem

Baska bi konudan dolayi ultrason muayenem vardi. Orada overlar normal uterus normal cikti. Yumurta yada kist cikmadi
Hayırlısı canım bat günü bakalım ne çıkacak. Bende erken gebelik testi aldım onu yapacağım biraz sonra ama idrarı uzun süre tutmak gerekli mi? Negatif çıkarsa ev temizliğini ona göre yapacağımda :)

Hayırlısı canım bat günü bakalım ne çıkacak. Bende erken gebelik testi aldım onu yapacağım biraz sonra ama idrarı uzun süre tutmak gerekli mi? Negatif çıkarsa ev temizliğini ona göre yapacağımda :)

Onda da sınır 4 saat galiba sabah idrari tabi daha iyi oluyormus :)

X