- 14 Kasım 2015
- 1.103
- 293
- 30
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #6.041
Aynen canım kaç çıkmıştı değerinDoktor oyle soyledi canim.Kan gorduyun gun 1ci gun oluyo.Bende once kahve rengi oldu.2gun sora kan geldi.Hayirlisi inshallah canim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım kaç çıkmıştı değerinDoktor oyle soyledi canim.Kan gorduyun gun 1ci gun oluyo.Bende once kahve rengi oldu.2gun sora kan geldi.Hayirlisi inshallah canim.
Bat 19 ekiimKaç günün kaldı canım? inşallah isteyen herkez görür çift çizgiyi
Nerden anladın canımGünaydın kızlar iki gündür test yapıyorum ve sanırım hamileyim bata 7gün var
Son yaptığım test canım iki gündür maşallahı var yapar yapmaz çıkıyo inanamıyorum ve sürekli test yapıyorum hepsi pozitif çok şükürNerden anladın canım
tebrik ederim canım belirtilerin var mıydı benimde bata 8 gün varSon yaptığım test canım iki gündür maşallahı var yapar yapmaz çıkıyo inanamıyorum ve sürekli test yapıyorum hepsi pozitif çok şükür
Üç gündür hafif bel ve kasık ağrım oluyor ama çok az bi de göğüs hassasiyetim var o da aşırı değil sabahları karın ağrım oluyor, ayaklarım da yanma oluyor ve hazımsızlık çektim bi kaç gün başka da pek belirtim yok o yüzden hala inanamıyorum oğlum da ağrının sızının kralını yaşamıştım şimdi inanamıyorum bi de bi ara çok sakarlaştım elimi neye çarpsam kırıldı devrildi döküldü :)tebrik ederim canım belirtilerin var mıydı benimde bata 8 gün var
Hayırlısı canım bat günü bakalım ne çıkacak. Bende erken gebelik testi aldım onu yapacağım biraz sonra ama idrarı uzun süre tutmak gerekli mi? Negatif çıkarsa ev temizliğini ona göre yapacağımda :)Baska bi konudan dolayi ultrason muayenem vardi. Orada overlar normal uterus normal cikti. Yumurta yada kist cikmadi
Hayırlısı canım bat günü bakalım ne çıkacak. Bende erken gebelik testi aldım onu yapacağım biraz sonra ama idrarı uzun süre tutmak gerekli mi? Negatif çıkarsa ev temizliğini ona göre yapacağımda :)
Sağol canım pekte uzunmuş ev işleri nasıl olacak böyle :)Onda da sınır 4 saat galiba sabah idrari tabi daha iyi oluyormus :)
Niye kız ne işi var evde ağır mı kaldıracakpgmSağol canım pekte uzunmuş ev işleri nasıl olacak böyle :)
Sağol canım pekte uzunmuş ev işleri nasıl olacak böyle :)
Keske sabah ilk cisle yapiverseydin :)
Senşnle bat gününüz aynı sabah test yaptım hiç hamile degilsin dedi test:)
Kış temizliği yapacaktım canım ağır da kaldıracağım şeyler olacak camlar koltuklar silinecekNiye kız ne işi var evde ağır mı kaldıracakpgm
Yoktu evde test sonra gidip aldım tutuyorum çişimi şimdiKeske sabah ilk cisle yapiverseydin :)
Benimki de oyle dedi ya :) birde ovulasyon testi yapsana
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz canımYoktu evde test sonra gidip aldım tutuyorum çişimi şimdi