Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
selam ben bugun ovulosyon t IMG_2276.JPG IMG_2276.JPG estı yaptım resimdekı gibi cıktı acaba sonuc nedır bılen varmı iki cizgi arasında kalın cızgı var

Son düzenleme:
nasıl desem adetıme 4 gun var gecen ay 1 gun oldu kesıldı 15 gundr bel ağrım ve bacakta uyuşmam oldu evde ovulosyon testı vardı deneyım dedım ilk çizgiden baslayıp ikinci çızgıye kadar kalın geliyor arada bosluk yok

Eklentiler

• IMG_2275.JPG
    IMG_2275.JPG
    18,4 KB · Görüntüleme: 141
nasıl desem adetıme 4 gun var gecen ay 1 gun oldu kesıldı 15 gundr bel ağrım ve bacakta uyuşmam oldu evde ovulosyon testı vardı deneyım dedım ilk çizgiden baslayıp ikinci çızgıye kadar kalın geliyor arada bosluk yok
Test bozuk olabilirmi acaba canim bende gecen ay adetime 4 gun kala ovulasyon testi yapmistim pozitif cikmisti ama hamile degildim

Adet gunu yada adete yakin pozitif cikarsa gebelik var diye okumustum arastirmistim ama senin kalin cizgi varmis muhtemelen test bozulmustur

Kızlar Günaydın benim adetime 6 gün var ve ovulasyon testi böyle çıktı daha silik olmasi gerekmiyor muydu? Bu arada pik günleri değerlendirdik IMG-20171004-WA0000.jpg

Kızlar benim bata 10 gün var iki üç gündür goguslerim hassaslasti hafif bastırınca aciyo bide arada kasiklarim agriyo gecede soğan kurum uç gün önce bitti ondan olabilirmi

Kızlar benim bata 10 gün var iki üç gündür goguslerim hassaslasti hafif bastırınca aciyo bide arada kasiklarim agriyo gecede soğan kurum uç gün önce bitti ondan olabilirmi

2 ay sogan kürü yaptım bende aynen gögüslerde hassasiyet oldu normalde hiç olmazdı tabi kişiye gmre degişir durum

Geçmemişti canm adetime bı gün vardi
Anladım canım RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah benim 3 gün geçiktiğinde test yaptım negatifti bugünde lovobaya girdiğimde peçeteye çok az kahverengi leke geldi benim galiba kist oldu gene duaların arasına bizleri de unutma canım sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşaALLAH :KK200:

Anladım canım RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah benim 3 gün geçiktiğinde test yaptım negatifti bugünde lovobaya girdiğimde peçeteye çok az kahverengi leke geldi benim galiba kist oldu gene duaların arasına bizleri de unutma canım sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşaALLAH :KK200:
Aminn canm benim inşallah Allahm tüm isteyen herkese nasip etsin ben dün doktora gittim maalesef keseyi göremedik kan değerim 1060 olmuş 4 gün önce 256ydi doktorum 1500ü gecmeyince keseyi göremeyiz dedi haftaya sabirszlikla bekliyorm artık . Sende hiç acele etme emin ol benm 2 sene sonra geldi çok şükür nasipten öte hiç bisey yok elbet seninde vardır bi vaktin saatin

İnşalla
Aminn canm benim inşallah Allahm tüm isteyen herkese nasip etsin ben dün doktora gittim maalesef keseyi göremedik kan değerim 1060 olmuş 4 gün önce 256ydi doktorum 1500ü gecmeyince keseyi göremeyiz dedi haftaya sabirszlikla bekliyorm artık . Sende hiç acele etme emin ol benm 2 sene sonra geldi çok şükür nasipten öte hiç bisey yok elbet seninde vardır bi vaktin saatin
H küçük meleğinin her daim seninle olur canım ben 2. Kez anne olmayı istiyorum ve 8 yıldır olmuyor bizim rabbim evşadımşa sınamasın başka diycek bişeyimiz yok hakkımızda hayırlısı en çok anne herkesin kardeşi var neden benim yok dediğinde yıkılıyorum yoksa RABBİM bir tane tattırdı o duyguyu hep duam oydu RABBİM evlat kokusu nedir bilmeyenlere nasip etsin diye dua ederdim ve hala öyle dua ediyorum inşaALLAH en kısa zamanda görürsün keseyi de tekrar kucağına almayı da nasip etsin rabbim :KK200:

X