Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben yakından bi test alıp yaptım tek çizgi..
26 sı adet günümdü halen olmazsam haftaya kan testi belirsizlikler ömrümü yedi

Gozunaydin cnm darısı bizlere olsun inşallah adet günün geçtimi peki bence kanda da baktır için rahat etsin tatlim hayırlı olsun tekrardan
Evet canım adetim gecikti bı 28 nde oluyorum 24 nde oluyordum bu ay 24 nde olcam diye bekledim yok dedim herhalde 28 nde olurum olmadım bugün test yaptım çift çizgi çıktı yine yoktur diye bakmadım sonra baktım pozitif

Kizlar bugun adetin 12.gunu.normalde 35 veya 36 da regl oluyorum ama ovu testim pik yapti simdi test yaptim kafam karisti ..ben yumurtluyor muyum normlde 18. Gun felan yumurtlama cikiodu

Evet canım adetim gecikti bı 28 nde oluyorum 24 nde oluyordum bu ay 24 nde olcam diye bekledim yok dedim herhalde 28 nde olurum olmadım bugün test yaptım çift çizgi çıktı yine yoktur diye bakmadım sonra baktım pozitif
Bnce cnm kan ver için rahat etsin günün geçmiş nasilsa

Kizlar bugun adetin 12.gunu.normalde 35 veya 36 da regl oluyorum ama ovu testim pik yapti simdi test yaptim kafam karisti ..ben yumurtluyor muyum normlde 18. Gun felan yumurtlama cikiodu
Pik yaptiysa yumurtluyosundur canim..sen degerlendir gunlerini.. ben bu ay gun asiri degerlendiriyorum benimde 13. gunum. testle falan ugrasmicam. sen de bence oyle yap :)

Pik yaptiysa yumurtluyosundur canim..sen degerlendir gunlerini.. ben bu ay gun asiri degerlendiriyorum benimde 13. gunum. testle falan ugrasmicam. sen de bence oyle yap :)
Cnm.b3n hic erken regl olmam gec olur erken olmaz ..:KK66: kafam karisti hos gecn ayda 18. Gun pik oldu yine gec regl oldum amann bu ne karmasik.is ya

Cnm.b3n hic erken regl olmam gec olur erken olmaz ..:KK66: kafam karisti hos gecn ayda 18. Gun pik oldu yine gec regl oldum amann bu ne karmasik.is ya
Yumurtlama iki ayda farklı tarih mi gösterdi ya ovulasyonda benimde bi kere 14 ü pik oldu diğer ay 10. Gün acaba yumurtlamamda mı sıkıntı var diye düşünmüyor değilim :olamaz:

Yumurtlama iki ayda farklı tarih mi gösterdi ya ovulasyonda benimde bi kere 14 ü pik oldu diğer ay 10. Gün acaba yumurtlamamda mı sıkıntı var diye düşünmüyor değilim :olamaz:
Cnm her ay değişir zatn yumurtlama kafaya takmamak lazm benim 11.gün bnfe tık yok eşimle aram çok iyi değil 6 gündür yapalım diyorm yapmıyor ilaç kullanıyordu şimdi 6 gündür icmio sinirlendim deli olcam napayim Allah büyük mübarek gün Rabbim görsün emeklerimizi

Kizlar bugun tekrar kontrolum vardi iki yumurtam gelismis yine catlatma ignesi oldum insallah olur hepimiz bu ay guzel haberler aliriz bu arada aramizda hamisler varmis hayirli olsun Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah :dua:

Kızlar normalde adetim bu gün olmadım hala evde gebelik testi yoktu lh testi yaptım sonuç

Eklentiler

• sketch-1506769539826.png
    sketch-1506769539826.png
    37,5 KB · Görüntüleme: 71
X