Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bende gördüm normalde hiç cıkmıo hayalet dediğim sey sendeki inş hamilesindir benimde dört gün var dün kan verdim1.20cıktı negatif progenpen kullandım bakalım adet olmayasıya kadar sans var demektir

İnşallah Yü
Canım bende gördüm normalde hiç cıkmıo hayalet dediğim sey sendeki inş hamilesindir benimde dört gün var dün kan verdim1.20cıktı negatif progenpen kullandım bakalım adet olmayasıya kadar sans var demektir
ce Rabbim hepimize istediğimizi verir gönlümüzdekini bize hayırlı et Rabbim Amiiinnn

İnşallah Yü

ce Rabbim hepimize istediğimizi verir gönlümüzdekini bize hayırlı et Rabbim Amiiinnn
Amin cnm amin bu arada paylaşıyım int okudum 110tane besmeleyi temiz kegıda yazıp ustunden hıç cıkarmıyosun beraber olurken bıle eşinle dogum yapana kadar ve bir problemin yoksa hamiş kalıyormussun tabi önce inanmak lazım

Amin cnm amin bu arada paylaşıyım int okudum 110tane besmeleyi temiz kegıda yazıp ustunden hıç cıkarmıyosun beraber olurken bıle eşinle dogum yapana kadar ve bir problemin yoksa hamiş kalıyormussun tabi önce inanmak lazım
Bu arada adet üçüncü taşımaya baslıyosunuz hamile kalıncada doğuma kadar cıkarılmıycakmış

Kızlar neler var neler TLC yi izledim kadın 9 ay boyunca hamile olduğunu anlamamış belinde kraplar başlayınca ve tuvalete gidip pembe idrarı görünce hastaneye kaldırmışlar ki Doğum yapıyormuşşş düşünün üstelik kadın hem Doğum kontrol hapı kullanmış hemde bissürü antibiyotik ama yine de hamile ve bunu 9 ay hiç anlamamış :O

Amin canm teşekkür ederim benm üst komşumnda 8 yaşında bı kızı var onunda daha yeni kaldı canm smdi 10 haftalk hamile merak etme sabırlı ol Allah sanata nasip eder ikinciyi inşallah
İNŞAALLAH RABBİM herşeye kadir verdiği de vermediği de kabulum o yüzden diyorum ya canım ALLAH ım evlâmın acısını göstermesin onunla sınamasın ALLAH razı olsun inşallah RABBİM ne eylerse güzel eyler :KK200:

Kızlar innovato dan ovulasyon testi sipariş verdiniz mi hiç ben dün verdim siparişiniz alındı dedi e posta gelicek dedi ama gelmedi siparisim alinmamismi oluyo

Kızlar innovato dan ovulasyon testi sipariş verdiniz mi hiç ben dün verdim siparişiniz alındı dedi e posta gelicek dedi ama gelmedi siparisim alinmamismi oluyo
Aliniyor adrese mail gelmiyor ama urun geliyor aldiklarim kazandiklarim bolumunden kargo bilgilerini inceleyebilirsin canim kolay gelsin

X