Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende doktora gittim.5hafta 5 günlük dedi.Kesesini gösterdi İlişkiye girdiğim tarihleri ve yumurtlama dönemimi takip ettiğim bir programım vardı.O programa göre adetten hemen sonra yaptığım ilişki tutmuş gibi görünüyor.Yani günleri boş geçirmemek gerek

Kızlar nasılsınız??bakın size bir sorum var?! Benim sat a göre bebiş 5haftalık oysaki iki hafta önce kanda bebişi göremedik negatif çıktı adet geçince geçen perşembe kanda 37.44çıktı yani çoook yeni olmasına rağmen 5haftalık mi görünüyo..gelişimi geriden gelmez demi geç döllenme olduğu için

Kızlar 4444 defa Salat okununca hamile kaliniyormus bnde başladım ama meğer 1 hafta içinde bitmesi gerekiyormuş ben bunu bilmiyordum ve az bi vaktim kaldı 1 haftanın dolmasına ama bilmediğim için az az okudum hep sizden ricam 100 er tane alır misiniz sabah beri okuyorum ama yetiştiremiycem galiba oysa bu duaya inanarak başladım bu ay bebis olucak diye ümit ediyordum bu duaya inanarak ama sanırım yetiştiremeycgm

O duayı eksiksiz okumak gerekli ve kendin okumalısın yada en güvendiğin tek kelimesini dahi yanlıs okumayacak birine vermelisin ama duanın süresi yok 4444 ü tamamlaman için bir tarih yok

İnşaalah olmaz öyle bir sorun doktorunla görüş derim ve bebeklerin hissettiğine inanıyorum bunu cok fazla düşünme bebişin umarım cok sağlıklı olur

O duayı eksiksiz okumak gerekli ve kendin okumalısın yada en güvendiğin tek kelimesini dahi yanlıs okumayacak birine vermelisin ama duanın süresi yok 4444 ü tamamlaman için bir tarih yok
Gerçekten miii ayyy buna çok sevindim zaten ben kendim okumak istiyodm 1 hafta süresi var dediklerinde çok üzüldüm neyse çok çok teşekkürler

İyi de erken değil mi emin misin adet mi
Canım bir defa çok az kahverengi leke geldi. Sonrası yok. Ama daha öncede böyle olmuştu. 3 gün sonra adet olmuştum. Yine aynısı olur gibi geliyor.
Bel agrım ve gögüs hassasiyeti devam ediyor. Ama uç kısımda agrı yok. Kasık agrım da geçti diyebilirim.

selam adetime 11 gun var bel ağrısı ve yapışkan akıntım oluyor ve ben ovulosyon testi yaptım tuhaf ama c çizgisi yok t çızgisi var ne anlama gelıyor bilen varmı?

Yani geç döllenme oldu ya o yüzden mi acaba olabilir mi diye düşündüm ama yarın gidecem doktora bakalım nasip canım
Canım geç döllenme senın büyük ihtimal ama bence bu bir sorun teşkil etmez. Tabi gene doktora sor. Esmaa_91 ben canım sıfre unuttuğumdan yenı uyelık aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…