Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kizlar dun adet olmam gerekirdi 5 gundur goguslerim de hassasiyet var
bugun 2. gun gelen giden yok adet belirtilerim var tam oldum diyorum gidiyorum bisey yok test yaptim dun kimi var dedi kimi yok dedi cizgiyi
benim sorum su hamis arkadaslarimiz adet belirtileriniz kac gun surdu hamileliginizi ilk ogrendiginizde

Kızlar merhaba bişey sorcam ben iğne vuruldum yumurtam iki üç tane baya gelişmiş dr dedi ama kendi catlar die catlatma vurmadı 2 haftadır gögüslerim aşırı ağrıyo üstüne yatamıyorum şimdide az kan geldi yerleşme kanaması olabilirmi adetimde belli değil dr erken olmasın die hap verdi hamile olma ihtimalim varmıdır sizce yardımcı olurmusunuz lütfen

Canım ben adetimden 10 gün geçti bazen hala regl olcam sanıyorum öyle regl sızısı var. Memiyolarım yeni yeni basladı acımaya. Karın bel agrısı gebelikte oluyor bende 2 gün önce bu agrılar yüzünden yaptıydım test sen bide ısrar etmiştin. İştahın nasıl?
Iştahimi pek farketmedim aslinda dikkat edeyim canim. Kasık agrım bitmedi bir türlü.Pazartesi ya da salı belki test yaparım. Günler geçmiyor yine bana:işsiz:

Buda yaptıgım test sizce gebelik varmıdır

Eklentiler

• BA8AEC60-3807-4E90-AD2A-38F7FD305526.jpeg
    BA8AEC60-3807-4E90-AD2A-38F7FD305526.jpeg
    20,2 KB · Görüntüleme: 84
  • Beğen
Reactions: D-E
kizlar dun adet olmam gerekirdi 5 gundur goguslerim de hassasiyet var
bugun 2. gun gelen giden yok adet belirtilerim var tam oldum diyorum gidiyorum bisey yok test yaptim dun kimi var dedi kimi yok dedi cizgiyi
benim sorum su hamis arkadaslarimiz adet belirtileriniz kac gun surdu hamileliginizi ilk ogrendiginizde
Valla bir hafta kala göğüs uçlarım çok ağrıdı hala da devam ediyor başka bir belirtim olmadı.

Kızlar merhaba iki gün sonra adet başlangcm oluyor.o_O Ama dün hayatımda ilk defa açık pembe bi damlacık kan gördüm çamaşrmda bi daha devamı gelmedi tabii ben 6 aydr negatif gördüğğm için test yapmaya korkuyrm ne dersiniz ümitlenmeli miyim:oops:

X