Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar tam üç test yaptım sizde görüyor musunuz bişeyler

Eklentiler

• IMG_2083.JPG
    12,1 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG_2121.JPG
    53,5 KB · Görüntüleme: 81
  • IMG_2124.JPG
    30,9 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_2139.JPG
    29,4 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_2148.JPG
    24,2 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG_2203.JPG
    26,3 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG_2317.JPG
    46,3 KB · Görüntüleme: 75
Kızlar 4 gündür adet olacgm sanıyorum normalde geçen ay 28inde oldum ama 3 aydır günümden 4 gün önceye atıyor adet ağrıları mahfetti beni kasiklarim çok agriyo sürekli tuvalete gidip gidip bakıyorum ama gelen giden yok

Kimyasal olmuş o zaman canm neyse sağlık olsun Rabbim bi daha yaşatmasın yine olur bebis sen hiç canını sıkma tek düşük yapan sen değilsin bak bana 2 tane düşürdüm ama yinede pes etmedim
Yok kız üzülmedim dersem tabiki yalan olur üzüldüm ama ilk gün bugün iyi idim üzülmeye gerek olmadığını düşünüyorum bir evladım var şükürler olsun Rabbime hiç olmasa bile üzülmem dedim şükür ettim ki kızımı verdi rabbim bana...Yarın doktor çağırdı beni beta için tekrar ama korkuyorum canım ya alttan filan muayene etmez demi ya sonuçta küçücüktt ve gitti hcg 40a kadar çıkmış o kadar ultrasonda kese bile görünmedi sadece beta ya bakar demi...Sen bilirsin düşük yaptı isen çok korkuyorum ben

Kimyasal olmuş o zaman canm neyse sağlık olsun Rabbim bi daha yaşatmasın yine olur bebis sen hiç canını sıkma tek düşük yapan sen değilsin bak bana 2 tane düşürdüm ama yinede pes etmedim
Yok canım sakın pes etme gördüğüm kadarıyla güçlü bir kızsın azimli sin böyle devam et bak gör bir yavrun olacak gelecek kucağına ben tüm kalbimle inanıyorum dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…