Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım geç döllenme senın büyük ihtimal ama bence bu bir sorun teşkil etmez. Tabi gene doktora sor. Esmaa_91 ben canım sıfre unuttuğumdan yenı uyelık aldım
Heee canımmm doktordan çıktım şimdi bebeğin olsa olsa bir kaç gunluktup dedi beta için kan verdim tekrar ona göre doğum tarihi değişebilir dedi...ve keseyi görmek için gün verecek

arkadaşlar adetim 2 gün gecikti göğüslerimde çok hassasiyet var ilaç falan kullanmıyoruz korunmak için ama eşim çekiyor her seferinde henüz çocuk düşünmüyoruz hamile olma ihtimalim var mı yine de test yapmalı mıyım

Ablam klomen kullanıp p sekilde hamile kaldıgını söyledi bu gün sende ic adetliyken iciliyor demişti 2 doğum yaptım hiç ılaç kullanmadım kararsız kaldım bu ilacın hamilelikle nasıl etki sağlıyor yan etkisi varmıdır hanımlar

Bata 5 gün var,sanki bı çizgi gördüm :)

Eklentiler

• 20170925_181741.jpg
    20170925_181741.jpg
    30,3 KB · Görüntüleme: 83
arkadaslar ayın 18 ile 20 tarıhlerınde yumurta gunumdu takıp edıyorum fakat 3 gundur bel ağrısı ve akıntım oluyor yapıskan bir akıntı ovulasyon testı yaptım dun hıc cızgı yoktu bu gun ıkı çızgı t c kadar koyu deıl ayda ıkı kez mı yumurtalama oluyor yoksa hamılelıkmı anlayamadım

Canım bir defa çok az kahverengi leke geldi. Sonrası yok. Ama daha öncede böyle olmuştu. 3 gün sonra adet olmuştum. Yine aynısı olur gibi geliyor.
Bel agrım ve gögüs hassasiyeti devam ediyor. Ama uç kısımda agrı yok. Kasık agrım da geçti diyebilirim.
Sen az bekle kuzum belli olmaz bi sürpriz yapabilir ❤️

X