- 14 Ağustos 2017
- 521
- 219
- 27
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #5.541
Sen cayi ve sabahlari 1 tane hapinimi kullandinAktardan Furkan diye çay aldım ben sallama Hayıtlı karışık bitki çayı. Çok kolay günde iki kere içtim istersen ondan da alabilirsin. Hormon dengeliyor.
Iştahimi pek farketmedim aslinda dikkat edeyim canim. Kasık agrım bitmedi bir türlü.Pazartesi ya da salı belki test yaparım. Günler geçmiyor yine banaCanım ben adetimden 10 gün geçti bazen hala regl olcam sanıyorum öyle regl sızısı var. Memiyolarım yeni yeni basladı acımaya. Karın bel agrısı gebelikte oluyor bende 2 gün önce bu agrılar yüzünden yaptıydım test sen bide ısrar etmiştin. İştahın nasıl?
İnşallah bende bekliyorum valla prenses diye sana hitap ettim ben Rabbim karinindakini kalbinden ne geçiyorsa hayırlı kılarak onu nasip etsinPrenses mi hissettin bakım sen :) iyiyiz hamd olsun. Güzel haberler bekliyorum bak :)
Var canım gozun aydınBuda yaptıgım test sizce gebelik varmıdır
Bence VaR canımBuda yaptıgım test sizce gebelik varmıdır
Valla bir hafta kala göğüs uçlarım çok ağrıdı hala da devam ediyor başka bir belirtim olmadı.kizlar dun adet olmam gerekirdi 5 gundur goguslerim de hassasiyet var
bugun 2. gun gelen giden yok adet belirtilerim var tam oldum diyorum gidiyorum bisey yok test yaptim dun kimi var dedi kimi yok dedi cizgiyi
benim sorum su hamis arkadaslarimiz adet belirtileriniz kac gun surdu hamileliginizi ilk ogrendiginizde
benimde goguslerimda agri var biraz canim dua et banaValla bir hafta kala göğüs uçlarım çok ağrıdı hala da devam ediyor başka bir belirtim olmadı.
İnş cnm Allah isteyen herkese nasip etsin bekletmesin.benimde goguslerimda agri var biraz canim dua et bana
Aynen cnm çay zaten bitki çayı gibi içiliyor bir öğleden önce bir sonra içtim öyle şekersiz falan tadı normal.Sen cayi ve sabahlari 1 tane hapinimi kullandin
Hmm insallh hamilesindir cnmDün çift cizgiydi sabah tek mide bulantım psikolojikmi bilmiyorum ama artık bu ay beklicem bakalım
Haber ver mutlaka burdan görmezsem özel mesaj at :)Iştahimi pek farketmedim aslinda dikkat edeyim canim. Kasık agrım bitmedi bir türlü.Pazartesi ya da salı belki test yaparım. Günler geçmiyor yine bana
Oyy kuzum senden de güzel haberler bekliyoruuum. Amiiinİnşallah bende bekliyorum valla prenses diye sana hitap ettim ben Rabbim karinindakini kalbinden ne geçiyorsa hayırlı kılarak onu nasip etsin
Tamam canımHaber ver mutlaka burdan görmezsem özel mesaj at :)
efendim bitanem❤