- 14 Kasım 2015
- 1.103
- 293
- 30
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #5.581
Heee canımmm doktordan çıktım şimdi bebeğin olsa olsa bir kaç gunluktup dedi beta için kan verdim tekrar ona göre doğum tarihi değişebilir dedi...ve keseyi görmek için gün verecekCanım geç döllenme senın büyük ihtimal ama bence bu bir sorun teşkil etmez. Tabi gene doktora sor. Esmaa_91 ben canım sıfre unuttuğumdan yenı uyelık aldım
Ohh bak ıcıını ferah tut canımHeee canımmm doktordan çıktım şimdi bebeğin olsa olsa bir kaç gunluktup dedi beta için kan verdim tekrar ona göre doğum tarihi değişebilir dedi...ve keseyi görmek için gün verecek
Vallahi canım ya rahatladım birazOhh bak ıcıını ferah tut canım
BEN gördüm cizgiyi inş vardırBata 5 gün var,sanki bı çizgi gördüm :)
Cizgi vaaar, insallah hamilesinBata 5 gün var,sanki bı çizgi gördüm :)
BEN gördüm cizgiyi inş vardır
inşallah kızlar kan vermeye gidecem az sonraCizgi vaaar, insallah hamilesin
Bizde haber ver bende gördüm cizgiyiiiiiinşallah kızlar kan vermeye gidecem az sonra
veririm tabi canım,inşallah çıkar kanda. Hepimiz kavuşuruz hayırlısıyla :)Bizde haber ver bende gördüm cizgiyiiiii
İnşallah canim inşallahveririm tabi canım,inşallah çıkar kanda. Hepimiz kavuşuruz hayırlısıyla :)
Canim hayirlisi olsun. Ayy ne guzel erkenden cikmis. Kan testi yaptirdin mi.Bata 5 gün var,sanki bı çizgi gördüm :)
şimdi aldım sonucu,18.1 çıktı değer, yeni yeni oluşuyor :) darısı sizlere olsun inşallahCanim hayirlisi olsun. Ayy ne guzel erkenden cikmis. Kan testi yaptirdin mi.
canım 18.1 cikti,iki gün sonra testi tekrarlarim artarsa bana da hamile resmi koyarsın :) inşallah listenin hepsi hamile dolar hemencecik. Sağlıkla ve hayırlısıyla tabi kiİnşallah canim inşallah
Canim degerin kat kat artar insallah. Allah kucagina almayi nasip etsin. Darisi tum isteyenlere.şimdi aldım sonucu,18.1 çıktı değer, yeni yeni oluşuyor :) darısı sizlere olsun inşallah
aminnn canım inşallahCanim degerin kat kat artar insallah. Allah kucagina almayi nasip etsin. Darisi tum isteyenlere.
Sen az bekle kuzum belli olmaz bi sürpriz yapabilirCanım bir defa çok az kahverengi leke geldi. Sonrası yok. Ama daha öncede böyle olmuştu. 3 gün sonra adet olmuştum. Yine aynısı olur gibi geliyor.
Bel agrım ve gögüs hassasiyeti devam ediyor. Ama uç kısımda agrı yok. Kasık agrım da geçti diyebilirim.