- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #5.461
Gözün aydın canım su anda ucuyosundur eminim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsn darısı bizlereKızlar yanılma payı var mı bata 1 gün vardı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözün aydın canım su anda ucuyosundur eminim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsn darısı bizlereKızlar yanılma payı var mı bata 1 gün vardı
ahhh sormaaa nasıl uçuyorum hem de ama bir anda ya gerçek çıkmazsa kanda diye korkuyorummm. Amin inşalllah darısı sizlerin başınaGözün aydın canım su anda ucuyosundur eminim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsn darısı bizlere
Çıkar inşallah canm çünkü baya belli çizgi hemen kan ver rahatla . Benmde bı iki günüm var canm karnım ağrıyor olucam sanırım. Adet belirtisi gibi agriyo çünküahhh sormaaa nasıl uçuyorum hem de ama bir anda ya gerçek çıkmazsa kanda diye korkuyorummm. Amin inşalllah darısı sizlerin başına
Canim gozun aydin. Gayet net cikmis. Insallah kan degerinde yuksek cikar. Haber ver muhakkak. Kucagina da almak nasip olsun canim.Kızlar yanılma payı var mı bata 1 gün vardı
Gozunuz aydın cnm Allah sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin darısı basimizaahhh sormaaa nasıl uçuyorum hem de ama bir anda ya gerçek çıkmazsa kanda diye korkuyorummm. Amin inşalllah darısı sizlerin başına
Canim cizgi var gibi, insallah hamilesinEki Görüntüle 2047750 Eki Görüntüle 2047751
kizlar bugun bat gunum cizgi varmi sizce ikiside ayni test
insallahhhh canimCanim cizgi var gibi, insallah hamilesin
insallah canimmSilik var gibii
Haber ver barii.))insallah canimm
vericemmm :) daha hala hasta olmadim sadece agri var tam geldi diyom yok bisey anlamadmHaber ver barii.))
Cok net cizgi allhim bizede o testi gormeyi nasip eylesin cnm tebriklerrrGerçi orda daha net çıkmamış bile şuanda çok daha net allahım çok heyecanlıyımmm. Allah isteyen herkese versin inşallah
Hadi qozun aydinnnKızlarrrrr ben geldimmmm akşamüstü idrar testimi atmıştım yaaa 815 çıktı hcg oldu galiba bu işşş
gozun aydin canimmm insallah saglikla gelisir minigin darisi bizim basimiza insallahKızlarrrrr ben geldimmmm akşamüstü idrar testimi atmıştım yaaa 815 çıktı hcg oldu galiba bu işşş
Ztn adet agrisi oluyor benimde deneyimim var herzamanki adet sancisindan daha fazla agrim oldu yani test yanlis deilse hamilesinnn:)))vericemmm :) daha hala hasta olmadim sadece agri var tam geldi diyom yok bisey anlamadm
canim adetin gectimi belirtin varmiİnşallah kızlarrrr hepimize inşallah
canim adetin gectimi belirtin varmi