- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #5.361
Hemen ertesi gun beli olurmu ki bu ya ☺Canim ben gitti gidiyordan aliyorum markasi laboquik 30 ovilasyon testi 10 gebelik testi 29.90 kargo aliciya ait al bencede mutlaka bide ole dene
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemen ertesi gun beli olurmu ki bu ya ☺Canim ben gitti gidiyordan aliyorum markasi laboquik 30 ovilasyon testi 10 gebelik testi 29.90 kargo aliciya ait al bencede mutlaka bide ole dene
Ovi testini adet olduktan sonra bitince yapmaya basliyosun pozitif olunca birliktelikler basliyor 1 gun arayla gebelik testinude adete 2 gun varken yada adet gunu yapman daha uygun olur cunki her kadin farkli kiminde 8 gun varken cikiyo kiminde adetten 2 3 gun sonra cikiyo icerideki kapsamli calismayi goremiyiruz ki ne yazikki testlerde bi yere kadar yine rabbimin dedigi oluyo cnm istersen ovilasyon testi ile hamilelik ya arastir nettenHemen ertesi gun beli olurmu ki bu ya ☺
insallah hamissindir canimSabah yaptım canm
İnşallahinsallah hamissindir canim
Sende bebiş varmıinsallah hamissindir canim
benim de bata 1 gun kaldi dun midem bulandi afedersin lavaboya zor yestistim goguslerim de sanki sisti dokununca agriyoSende bebiş varmı
guzel haberlerini bekliyoruz insallahhİnşallah
Cumartesi belli olacak zaten sonuçİnşallah
Testi sabah yapman gerekiyor canımbenim de bata 1 gun kaldi dun midem bulandi afedersin lavaboya zor yestistim goguslerim de sanki sisti dokununca agriyo
test yaptim dun aksam negatif bekliyorum bakalim
İnşallah aminguzel haberlerini bekliyoruz insallahh
Sabah yapılan ilk idrar daha konsantre olduğu için daha sağlıklı sonuç verir.benim de bata 1 gun kaldi dun midem bulandi afedersin lavaboya zor yestistim goguslerim de sanki sisti dokununca agriyo
test yaptim dun aksam negatif bekliyorum bakalim
yarin yaparim o zmn canim tesekkur ederim ilgin icinSabah yapılan ilk idrar daha konsantre olduğu için daha sağlıklı sonuç verir.
Rica ederim ne demekyarin yaparim o zmn canim tesekkur ederim ilgin icin
Tebrik ederim canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah. Üstüne görme dediğin az bir kan oluyor herhalde. Senin nasıldı durumun hiç belirti yaşadınmı bizede fikir olsun.Testleriniz elinizde kalir insallah fazla kullanmaya gerek kalmaz guzel haberler alirsinizz :)
Kizlar ben ustune gormusum.
Yani Eylul 3 regl tarihimdi olmam gereken.
5inde kan testim 6.64 cikmisti.
6sinda regl olmustum.Bayaa oldum hemde cok.
Pazartesi kontrol icin gitmistim kist var demisti.Dun sonuclari aldik kistle ilgili bi problem yok.
Degerim 229.81 cikti hamilesin dedi istune gormussun :) cok saskinimm
Tebrik ederim canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah. Üstüne görme dediğin az bir kan oluyor herhalde. Senin nasıldı durumun hiç belirti yaşadınmı bizede fikir olsun.
Ne kadar güzel bir haber olmuş sana. Tebrik ederim canım. Kucagina da almak nasip olsun insallah.Testleriniz elinizde kalir insallah fazla kullanmaya gerek kalmaz guzel haberler alirsinizz :)
Pazartesi kontrol icin gitmistim kist var demisti.Dun sonuclari aldik kistle ilgili bi problem yok.
sen ciddi ciddi adet oldun ve hamilemiydin ?? tebrik ederim canim ♡Testleriniz elinizde kalir insallah fazla kullanmaya gerek kalmaz guzel haberler alirsinizz :)
Ne kadar güzel bir haber olmuş sana. Tebrik ederim canım. Kucagina da almak nasip olsun insallah.
Peki normal adet suresi gibi mi oldu?
sen ciddi ciddi adet oldun ve hamilemiydin ?? tebrik ederim canim ♡
Testleriniz elinizde kalir insallah fazla kullanmaya gerek kalmaz guzel haberler alirsinizz :)