- 14 Ağustos 2017
- 521
- 219
- 27
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #5.341
tatlim test yaptinmiBelki vücut kendini hamileliğe hazırlıyor olabilir
Pek bi bilgim yok
Valla normalde uzman gibiyim dir ama bu konuda takildim kaldim sanirsam luteal faz defenkti yasiyorum yani yumurtam catladi biliyorum ve dollenmis bile olsa ki muhtemelen olmadi rahime tutunacak zamani olmadan yumurta kanamayla atiliyor yani catladiktan sonra en az 14 gun sonra adet olunmali benim bu gun daha 8. Ci gunum bakalim tam adet sokulsun hemen ozelden bi radevu igne tedavisine basliycam bole bi durumda benim progestan veya duphaston turu ilac kullanmam lazim luteal fazi uzatmasi erken adet olmamam icinBelki vücut kendini hamileliğe hazırlıyor olabilir
Pek bi bilgim yok
Benmitatlim test yaptinmi
evet kuzum
Sabah yaptım canmevet kuzum
Ben genelde anlamak icin resme tiklayip saga sola hizli hareketlerle salliyorum testi bence silik cizgi var yarin istersen bir tane erken gebelik testi al sabah ilk idrarla bir daha yap pizitifse eger biraz daha belirginlestigini gorebilir allah yaniltmasin insallah bebegin gelmistirİlk 5 dk da görülür şekilde silik çizgi çıktı
4 saat sonra da böyle oldu
Erken gebelik testlerine güvenmiyorum ve çok pahalıBen genelde anlamak icin resme tiklayip saga sola hizli hareketlerle salliyorum testi bence silik cizgi var yarin istersen bir tane erken gebelik testi al sabah ilk idrarla bir daha yap pizitifse eger biraz daha belirginlestigini gorebilir allah yaniltmasin insallah bebegin gelmistir
Geçmiş olsun canım inşallah çok beklemezsin
Hi hi ben bu gun adet oluyorum galiba 8 gun erken geldi yaramaz yine bi hafif kahve leke oldu simdi yok ama eli kulaginda gelir gecen ayda 8 gun erken geldi cunki ayda 1 gun iliskiyle benim bebis olamiycana gore bu adet kanamasi olsun gelecek aya siki caliscam istikrarliyim sabirliyim bu konuda israrciyim allah sabir versin sadeceErken gebelik testlerine güvenmiyorum ve çok pahalı
Normal test var elimde zaten
İnşallah gelmiştir
İnşallah sen de hayırlı haberler alırsın
Elinde varsa yap yeniden sabah ilk idrarla bence yada kactane var elinde cok yoksa yarindan sonra yap cnm sen bilirsinYarın yine test yapsammı yoksa iki gün bekleyip mi yapsam
Cumartesi hastaneye gidicem kan tahlili yaptırıcam inşallah güzel haberler alırım
Ben zaten sabah ilk idrarla yapıyorumElinde varsa yap yeniden sabah ilk idrarla bence yada kactane var elinde cok yoksa yarindan sonra yap cnm sen bilirsin
Peki ovulasyon testi kullanacak misinHi hi ben bu gun adet oluyorum galiba 8 gun erken geldi yaramaz yine bi hafif kahve leke oldu simdi yok ama eli kulaginda gelir gecen ayda 8 gun erken geldi cunki ayda 1 gun iliskiyle benim bebis olamiycana gore bu adet kanamasi olsun gelecek aya siki caliscam istikrarliyim sabirliyim bu konuda israrciyim allah sabir versin sadece
Bu ay kullandim canim ayin 8 inde pik yapti ama esim yoktu 11 inde geldi o gun bir kere degerlendirdim sonrada enfeksiyon oldum galiba birliktelik olmadi ovi testi super bisi bildigin gosteriyoda ben gunu kacirdim tatlimPeki ovulasyon testi kullanacak misin
İnşallah önümüzDeki ay bebişin sana tutunurBu ay kullandim canim ayin 8 inde pik yapti ama esim yoktu 11 inde geldi o gun bir kere degerlendirdim sonrada enfeksiyon oldum galiba birliktelik olmadi ovi testi super bisi bildigin gosteriyoda ben gunu kacirdim tatlim
Ayyy hepimiz anne olalim insallah tekrardan hic bir zaman sadece kendime dua etmedim ben dua ettiklerim hamile insallah bana da sira gelcek hayirlisiyla canimİnşallah önümüzDeki ay bebişin sana tutunur
Aynen hiç düşünme başka işlerle uğraş stres yapma inşallah olurAyyy hepimiz anne olalim insallah tekrardan hic bir zaman sadece kendime dua etmedim ben dua ettiklerim hamile insallah bana da sira gelcek hayirlisiyla canim
Nasıl temin ediosun onu cnm bende 1.5 yıllık evliyim düşünmedim çocuk başında düzenden dolayı şimdi eşimde bende istiyoruz kısmetse bende geçen gün denedim bugünde yumurtlama günüm deneyeceğim acaba o dediğin test ne kadar sonuç gösterir heyecanlandım şimdiBu ay kullandim canim ayin 8 inde pik yapti ama esim yoktu 11 inde geldi o gun bir kere degerlendirdim sonrada enfeksiyon oldum galiba birliktelik olmadi ovi testi super bisi bildigin gosteriyoda ben gunu kacirdim tatlim
Canim ben gitti gidiyordan aliyorum markasi laboquik 30 ovilasyon testi 10 gebelik testi 29.90 kargo aliciya ait al bencede mutlaka bide ole deneNasıl temin ediosun onu cnm bende 1.5 yıllık evliyim düşünmedim çocuk başında düzenden dolayı şimdi eşimde bende istiyoruz kısmetse bende geçen gün denedim bugünde yumurtlama günüm deneyeceğim acaba o dediğin test ne kadar sonuç gösterir heyecanlandım şimdi