Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aklimdan geceni sordun canim. Bende bata 1 hafta kala ailemin yanina gidecegim. Insallah kacirmis olmam.

Benim adete 4 gun var kuzum. Ben bilerek gelecek regl soyledim bu aydan umudum olmadığı icin. Korunmayi birakmaya daha yeni karar verdik. Yumurtlama gecmisti.Bakalim belki tutar tutmazsa da onumuzdeki aya insallah ne yapalım

5 gun kaladan sonra ben ihtimal olmadigini biliyodum fakat doktor eğer ki yeni yumurta olusmus olursa ihtimal olabiliyo diyo. tabi cok cok dusuk ihtimal.

Ben bi ay iki kez yumurtladim. Adete 5 gun kala yumurtlama akintiai geldi. Hamilelik sandim üşüme sandim ama baya baya yumurtladim. Sonrada gununde adet oldum. Cunku salak ben onu hamileleik akıntısı sandim. Tuttuysa engel olmasin diye biraktim

Benim adete 4 gun var kuzum. Ben bilerek gelecek regl soyledim bu aydan umudum olmadığı icin. Korunmayi birakmaya daha yeni karar verdik. Yumurtlama gecmisti.Bakalim belki tutar tutmazsa da onumuzdeki aya insallah ne yapalım
Hayirlisi canim.
Bizim işte Nasrettin Hoca misali ya tutarsa

geç yumurtlama olursa bay tarihi değişir belki ancak o zaman olur
ama normal şartlarda en düşük.ihtimal bata yakin

Bende bu şekilde biliyorum. Sordum öylesine ama en umutsuz günler bunlardir genelde. Bu yontem ile korunanlar var. Takvim yontemi adi saniyorum

Yaw yok oyle birsey.. dusuk ihtimalin yoksa saglikli gebelikse boyle bisey pek mumkun degil canim.

Burası insana kanla çişi karistirtip test yaptırıyor hey yavrum hey :) benimki daha hafif aldanma . Canim artik 2 düşük sonrasi epey bilgim oldu. Olacagi varsa oluyor. Iliskinin zarari yok o tamamen hikaye

Sabah testi tekrarladım bişey çıkmadı malesef yarın bat günüm paşa paşa bekleyeceğim artık kırmızıları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…