- 1 Haziran 2017
- 642
- 462
- 36
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #5.041
AMİN CANIM BENİM TEZ ZAMANDA TÜM İSTEYENLERE İNŞ BEN KAN TAHLİLİ VERDİM Bİ SAATE CIKAR BU DA SABAHKİ YENİLEDİĞİM TESTInsallah adet olmazsinda guzel haberlerini aliriz.
İnşallah vardır canımm bu topik sanada ugurlu gelir ınsllh bizde haber etmeyi unutmaAMİN CANIM BENİM TEZ ZAMANDA TÜM İSTEYENLERE İNŞ BEN KAN TAHLİLİ VERDİM Bİ SAATE CIKAR BU DA SABAHKİ YENİLEDİĞİM TEST
Test yaptın mı? CanimRegl olmadim hic bir belirti yok kafayi yemek uzereyim galiba
öncelikle inşallah güzel bir hamilelik geçirirsiniz. kan tahlilini özel demi yaptınız?AMİN CANIM BENİM TEZ ZAMANDA TÜM İSTEYENLERE İNŞ BEN KAN TAHLİLİ VERDİM Bİ SAATE CIKAR BU DA SABAHKİ YENİLEDİĞİM TEST
Dun yaptim.ve negatifti cnmTest yaptın mı? Canim
Hayırlısı olsun bitanem hiç üzülme elbet bi gün olucak inanıyorum ben sende inan❤Dun yaptim.ve negatifti cnm
Yok cnm.uzulmek deil de merak ..adetten once sancilarim baslardi oda yok ..zaten iki cocugum var cok sukur beklemek sıkıciHayırlısı olsun bitanem hiç üzülme elbet bi gün olucak inanıyorum ben sende inan❤
Yok cnm.uzulmek deil de merak ..adetten once sancilarim baslardi oda yok ..zaten iki cocugum var cok sukur beklemek sıkıci
Kaç gün geçtiRegl olmadim hic bir belirti yok kafayi yemek uzereyim galiba
Silik çizgide mi çıkmadıDun yaptim.ve negatifti cnm
34.gunum bugun hic cizgi cikmadi isin kotusu regl belirtisi yok :/Silik çizgide mi çıkmadı
Bekle bakalım olmazsa kan testi yaptır pazartesi34.gunum bugun hic cizgi cikmadi isin kotusu regl belirtisi yok :/
Ayy yok kan f3lan yaptirmam hic umid yok bence ...regl olmayi beklicem klomen kullandim belkide ondan geciktiBekle bakalım olmazsa kan testi yaptır pazartesi
Canim hayirlisi olsun. Testte 2. cizgi var. Insallah kanda da cikar. Sonucunu bekliyorum.AMİN CANIM BENİM TEZ ZAMANDA TÜM İSTEYENLERE İNŞ BEN KAN TAHLİLİ VERDİM Bİ SAATE CIKAR BU DA SABAHKİ YENİLEDİĞİM TEST
Canim hayirlisi olsun. Testte 2. cizgi var. Insallah kanda da cikar. Sonucunu bekliyorum.
Canim hayirlisi olsun. Testte 2. cizgi var. Insallah kanda da cikar. Sonucunu bekliyorum.
Şimdiye çıkmış olması lazım sonucun ama bi haber yok